Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna "mala" vest koja zaslužuje više pažnje: Postavlja se koš u parku na Banovom brdu

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Basket Foto: Shutterstock

Veliki park na Banovom Brdu, biće osvežen lepom novinom. Postavlja se novi koš za ljubitelje basketa.

Žitelji ovog urbanog naselja, moći će da uživaju u ovom sportu radujući se novodolazećim generacijama koje će se tu okupljati i prepričavati svoje dogodovštine.

Kako vreme prolazi, važno je napomenuti da je u zdravom telu zdrav duh, stoga, bilo bi lepo da se rađa sve više ovakvih ideja onima koji su za to nadležni, podstičući našu decu da barem na sat vremena zaborave na virtuelni svet savremene tehnologije, mobilne telefone, računare i da osete draž igara u stvarnom svetu, da žive realnost, da udahnu prave vrednosti. Jednom rečju da žive zdravo.

Starije generacije mogu se pohvaliti da su imale detinjstvo, a kako nam vreme odmiče, sve smo više u začaranom krugu savremenog doba gde nam se deca takmiče ko ima skuplje patike i odeću i koji brend treba da ih predstavlja.

Nekada su svi bili ravnopravni, deca su nosila istu uniformu u školama i nisu se delila na grupe, podgrupe i staleže niske, srednje i visoke.

Kada bi ovakvih aktivnosti bilo češće, a u našem narodu više sloge, zajedno bismo opravdali inicijale našeg grba. Budimo složni, stvarajmo zdravo okruženje.

(Telegraf.rs)

Video: Kad se pomašaju fudbal i košarka dobija se Jago: Jit snimak sa treninga Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA