Vreme čitanja: oko 1 min.

Delovi Barajeva bez vode od "jutra do sutra": Isključenje počinje u četvrtak

D. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona 0800/11-00-11

  • 0
Javna česma Foto: Pixabay

Zbog planiranih radova na objektu Beogradskog vodovodnog sistema u Barajevu, sutra od 8 do 24 sata bez vode će ostati pojedini potrošači u naseljima i ulicama ove opštine.

Vodu neće imati stanovnici naselja Šiljakovac, kao i u ulicama Bratstva i jedinstva (od Milice Nikolić do Milovana Jelića), Milinka Jelića, Desetog oktobra, Sedmog jula, Radovana Marinkovića, Kosmajskih partizana, Robajskoj, Omladinskoj, Ljubomira Živkovića Španca, Meše Selimovića, Siniše Nikolajevića, Talambaskoj, Vuka Bojovića, Ivkovačkoj, Gajskoj i Živojina Petrovića Žire.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne, a mole se potrošači da pripreme neophodne zalihe vode.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA