Vreme čitanja: oko 1 min.

U Mirijevu otvorena oftalmoloska ambulanta Doma zdravlja Zvedara

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dom zdravlja Mirijevo zaokružio sve specijalističke preglede

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Žitelji Mirijeva će od sada u svojoj najbližoj zdravstvenoj ustanovi moći da obave očne preglede, jer je u zdravstvenoj stanici Mirijevo, Doma zdravlja Zvezdara po prvi put otvorena oftalmološka ambulanta.

"Mnogo nam znači otvaranje nove oftalmološke ambulante na ovoj lokaciji. Ogranak Mirijevo Doma zdravlja Zvezdara postoji petnaest godina i ovo je prvi put da ovde kod nas otvaramo oftalmološku ambulantu", rekao je za Tanjug dr Milan Dimitrijević, ispred DZ Zvezdara.

On je dodao da je posle dužeg vremena otvorena i ORL ambulanta, tako da je konačno Dom zdravlja Mirijevo zaokružio sve specijalističke preglede na jednom mestu, kao i naš centralni Dom zdravlja Zvezdara što je za naše građane i pacijente velika korist.

"Mi u ogranku Mirijevo imamo 40.000 kartona odraslih i 20.000 dečijih kartona, što znači da je oko 60.000 pacijenata u Mirijevu i gravitira našem domu zdravlja", rekao je Dimitrijević.

Prema njegovim rečima, oftamologija u zdravstvenoj stanici Mirijevo će raditi od 7 do 13.30, svakoga dana.

"U proteklih godinu dana, sve ambulante ovog Doma zdravlja su renovirane, a otvoren je i Dečiji dispanzer u Malom Mokrom Lugu. Takođe, u ambulanti ovog Doma zdravlja u Velikom Mokrom Lugu, posle više godina, ponovo radi Dečiji dispanzer", rekao je Dimitrijević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA