KAMERA NE LAŽE: Komunalni policajci krše propise i vređaju! (VIDEO)

Na upozorenje građanina da je pojas vezao iza sedišta, komunalni policajac bahato odgovorio "Pa šta sad, šta hoćeš?!" Na dodatno upozorenje prolaznika koji im je tražio podatke, odgovorili su: "Ma piši, konju"

  • 5

Komunalni policajci još jednom su pokazali svoju bahatost. Sigurnosni pojas u službenom automobilu vezali su iza sedišta kako ne bi slušali automatsko zvučno upozorenje u vozilu, a na upozorenje prolaznika koji im je tražio podatke odgovorili su: "Ma piši, konju".

Prolaznik je prišao automobilu Komunalne policije na Zelenom vencu u Beogradu oko 12.30 sati i pokušao da savetom upozori policajce.

Naišao je na psovku i bahatost.

- Rekao sam mu: "Gospodine, pojas vam je vezan iza sedišta, to je opasno". Bahato mi je odgovorio: "Pa šta sad, šta hoćeš?!" Izvadio sam telefon i počeo da snimam, tražio sam mu podatke, ostalo se sve vidi na snimku - kaže očevidac i dodaje da je zapazio ogromnu tetovažu na levoj ruci komunalnog policajca.

Na snimku se vidi da su komunalni policajci bili parkirani na nedozvoljenom mestu, ali i da vozač nije uključio obavezna dnevna svetla. Takođe, prilikom izlaska na ulicu nije uključio migavac, a nije ni propustio biciklistu prilikom uključenja u saobraćaj.

Pogledajte video-snimak sa događaja.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA