Vreme čitanja: oko 1 min.

Izmena režima rada linija javnog prevoza zbog radova u Ugrinovačkoj ulici

O. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kuda će se kretati autobusi 45, 81, 81L, 83 i 85 od sutra do 20. marta

  • 0
Autobus Novi Sad GSP Novi Sad gradski prevoz Novi Sad Foto: Mateja Beljan

Tokom izvođenja radova na izgradnji fekalne kanalizacije u postojećoj regulaciji u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, u delu raskrsnice sa Svetotrojčinom ulicom od sutra do 20. marta doći će do promene u radu linija javnog prevoza.

Tako će vozila na liniji 45 u oba smera saobraćati na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska - Ugrinovačka do raskrsnice ulica Prvomajska -Hercegovačka sledećim ulicama: Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Hercegovačkom i dalje redovnom trasom, navodi se na sajtu Gradske uprave.

Vozila sa linija 81, 81L, 83 i 85 će u oba smera saobraćati na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska - Ugrinovačka do raskrsnice ulica Filipa Višnjića - Ugrinovačka ulicama Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Rade Končara, Ugrinovačkom i dalje redovnim trasama. Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena - "Gornjogradska 1" u Ulici gornjogradskoj, u smeru prema periferiji, na poziciji drugog EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara posle raskrsnice sa Ugrinovačkom ulicom, u visini kućnog broja 63.

Takođe i stajalište "Prvomajska 1” u Ulici gornjogradskoj, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara ispred raskrsnice sa Prvomajskom ulicom, u visini kućnog broja 10.

U smeru prema gradu koristiće se stajalište "Prvomajska 1" u Gornjogradskoj ulici, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Snimak je užasan, morate zapušiti uši: Jezivi zvuk u beogradskom tramvaju šokirao sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA