Vreme čitanja: oko 1 min.

Obaveštenje o prekidu vodosnabdevanja u Zemunu zbog radova, dostupna auto-cisterna za pijaću vodu

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građani mogu da se snabdevaju pijaćom vodom iz cisterne koja će biti postavljena na pristupačnoj lokaciji unutar navedenog područja

  • 0
Voda za piće, česma, čaša vode Foto/ilustracija: Pixabay

Zbog neophodnih radova na vodovodnoj mreži, potrošači u delu opštine Zemun, konkretno u Dobrovoljačkoj ulici, od Ulice Cara Dušana do Dobanovačke ulice, suočiće se sa privremenim prekidom u snabdevanju vodom.

Prekid u vodosnabdevanju planiran je za sutra, sa početkom u 8:30 časova ujutru, a očekuje se da će normalizacija snabdevanja vodom biti uspostavljena do 18:00 časova istog dana.

Kako bi se izašlo u susret najnužnijim potrebama građana za pijaćom vodom, organizovana je distribucija vode putem auto-cisterne. Građani mogu da se snabdevaju pijaćom vodom iz cisterne koja će biti postavljena na pristupačnoj lokaciji unutar navedenog područja.

Za sve dodatne informacije, kao i upute u vezi sa ovim privremenim prekidom, stanovnici mogu kontaktirati dežurne službe na brojeve telefona 11-0-11 i besplatni broj 0800/11-00-11.

Apeluje se na sve građane pogođene ovim prekidom da racionalno koriste zalihe vode kako bi se izbegli nepotrebni problemi i neugodnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA