Vreme čitanja: oko 1 min.

Šampionima bezgotovinskih transakcija uručene nagrade

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pijaci "Blok 44" uručene su novčane nagrade zakupcima tezgi koji su tokom januara meseca realizovali najveći broj bezgotovinskih transakcija, u okviru drugog kruga projekta "Digitalizacija beogradskih pijaca". Zakupci sa pijaca "Palilula", "Stari Merkator" i "Blok 44" osvojili su pet nagrada ostvarivši 283 transakcije

  • 0
JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Drugi krug projekta "Digitalizacija beogradskih pijaca" počeo je sredinom juna 2023. godine, čime je mogućnost bezgotovinskog plaćanja uvedena na određenom broju prodajnih mesta i na pijacama "Stari Merkator", "Zemun" i "Blok 44".

JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Uvođenje bezgotovinskog plaćanja na beogradskim pijacama koje je počelo pre dve i po godine pokazalo se kao veoma dobar potez. "Kalenić", "Palilula" i "Đeram" bile su prve u nizu beogradskih pijaca na kojima su postavljeni POS terminali za plaćanje karticama. Uvedenim novinama zadovoljni su i zakupci i potrošači, jer su im pijačna prodaja i kupovina dosta olakšane. Tada je prvi put u Srbiji kupcima omogućeno da voće, povrće i druge proizvode plate bezgotovinski.

Pijace u glavnom gradu su na ovaj način postale mesta koja potrošačima pored kvalitetne, sveže i raznovrsne ponude pružaju mogućnost izbora i u pogledu načina plaćanja.

JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Partneri Pilot projekta "Digitalizacija beogradskih pijaca", Privredna komora Srbije, Mastercard, JKP "Beogradske pijace", Payten, Chipcard i Banca Intesa, zadovoljni su realizacijom projekta, kao i reakcijama kupaca i zakupaca, zbog čega su se odlučili da nastave projekat.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA