Vreme čitanja: oko 1 min.

Sirene zavijaju po Novom Beogradu: Požar, udes i otkačen ponton, ali svi akteri od jutros imali su sreće

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kako je počeo današnji dan

  • 0
požar na krovu Foto: Mateja Beljan

Još jedan dan i još jedna doza dnevnog "ludila" u našem Beogradu. Sirene, graja i bizarnosti dešavaju se na sve strane, a evo kako je počeo današnji dan.

Blok 64 uzdrmao je ranije danas zvuk vatrogasnih kola. Kažu komšije, zapalio se stan u obližnjoj zgradi, kad ono ne - zaboravni građanin ostavio je šporet uključen duže nego što je predviđeno, ali je na sreću pomoć stigla na vreme, pa je stanarima krov nad glavom ostao čitav, a vlasnik stana primoran je da razmišlja o kupovini novog kućnog aparata. Možda padne i prolećno krečenje kujne?

Ah, kakav bit o dan u Belom gradu bio bez nekog malog "čukanja" i to baš na najnezgodnijem mestu - recimo Gazela?

Jutros su građani malo više požurili na posao preko reke i - eto sudara. Na sreću, niko nije povređen, a kako nezvanično saznajemo načinjena je manja materijalna šteta na kolima, ali je ta "gungula" usporila saobraćaj, na već krcatoj Gazeli. Vozila su ubrzo sklonjena, put je raščišćen, pa je most već sada potpuno prohodan, kao da se ništa nije desilo.

Eh, neki građani imaju tu sreću da utorak ujutro provedu na nekom splavu, gledajući reku uz espreso i limunadu, možda uhvate i neku retku vrstu vodenog "čudovišta" - ponton koji nesmetano pluta rekom.

Sugrađani koji su se jutros šetali Savskim kejom imali su priliku da se šokiraju prizorom. Pontonac se otkačio i nastavio da pluta nizvodno.

E moj Beograde, ostade ti bez jednog od tvojih "ćuprija".

(Telegraf.rs)

Video: Goran je spasio Ivana iz zapaljenog automobila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA