Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetski poznata kulinarska zvezda u subotu u hipermarketu MEGA MAXI: Rudolf van Vin kuva sa vama

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U subotu počinje velika kulinarska avantura. Čuveni holandski kuvar Rudolf van Vin, jedno od najpoznatijih kulinarskih televizijskih lica na svetu, 23. marta uživo će pripremati hranu i družiti se sa posetiocima beogradskog MEGA MAXI hipermarketa u Bačvanskoj ulici 21

  • 1
Maxi Foto: Promo

Ovim kulinarskim spektaklom biće ozvaničen početak jedinstvene gastronomske čarolije u kojoj će Rudolf, kao zaštitno lice trgovinskog lanca MEGA MAXI, narednih godinu dana deliti svoje tajne veštine pripremanja zdrave i kvalitetne hrane sa brojnim obožavaocima iz Srbije.

-Kao zagovornik zdrave i kvalitetne hrane, uzbuđen sam zbog prilike da ljudima iz Srbije otkrijem magiju mojih poznatih jela. Strateška posvećenost MEGA Maxi-ja promociji zdravijih izbora hrane i navika savršeno se uklapa sa mojom filozofijom i zato se veoma radujem dolasku u Srbiju i susretu sa ljubiteljima kulinarstva. Pozivam sve koji dele istu strast i uživanje u pripremi obroka od zdravih i kvalitetnih namirnica, da sa mnom krenu u kulinarsku avanturu u subotu, tačno u podne, kada počinje događaj koji je zamišljen ne samo da zabavi i obrazuje, već i da nas sve poveže kroz univerzalni jezik hrane. S nestrpljenjem očekujem priliku da zajedno učestvujemo u danu ispunjenom učenjem i uživanjem u radosti kuvanja - kaže svetski poznat virtuoz u kuhinji Rudof van Vin.

Jedinstveni kulinarski šou u MEGA MAXI hipermarketu na Lekinom brdu počinje u 12 časova. Tokom četvoročasovnog nastupa Rudof će pripremati svoja jela. Na njegovom gastronomskom jelovniku naći će se specijaliteti "Pasta beli Bolonjez" i veganski "File Ameriken".

Svi ljubitelji umetnosti pripreme hrane i prepoznatljivog umeća Rudolfa van Vina pozvani su da od 12 do 16 časova budu deo ove ekskluzivne kulinarske avanture. Biće to početak jedinstvenog putovanja u svet kvalitetnije i nutritivno bogatije ishrane i inovacija, kao i prilika za upoznavanje i druženje sa kulinarskim maestrom iz Holandije, koji je godinama zvezda specijalizovanog kanala "24KITCHEN".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    22. mart 2024 | 19:11

    Čedo trk u Mega Maxi Vracar da jedes kao nekada u Alonsu i na Cvetnom trgu…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA