≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obustava saobraćaja zbog radova i karnevala: Ovo su nove lokacije na spisku

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanovnici se pozivaju da planiraju svoje putovanje unapred i da koriste alternativne puteve kako bi izbegli zadržavanja

  • 0
Radovi Foto: Mateja Beljan

Stanovnici i posetioci Beograda moraće da se prilagode promenama u saobraćaju zbog najavljenih radova i događaja, koji će uticati na uobičajene saobraćajne rutine u narednom periodu.

JKP „Beograd put“ nastavlja sa redovnim održavanjem ulica, što će dovesti do obustave saobraćaja u određenim delovima grada.

Značajna obustava desiće se u ulici Vojvode Vlahovića, na delu od ulice Braće Jerković do ulice Miljana Miljanića, na teritoriji opštine Voždovac. Zbog radova, ulica će biti zatvorena za saobraćaj od 25. marta do 08. aprila 2024. godine.

Pored radova na ulicama, građani Beograda i njihovi gosti imaće priliku da uživaju u Rakovičkom karnevalu, tradicionalnoj manifestaciji koja privlači veliki broj posetilaca iz različitih delova grada, ali i šire. Zbog organizacije karnevala, Ulica patrijarha Joanikija biće zatvorena za saobraćaj od Vidikovačkog venca do ulice Pilota Mihajla Petrovića, 7. aprila 2024. godine, u vremenu od 6 do 18 sati.

Stanovnici i gosti grada se pozivaju da planiraju svoje putovanje unapred i da koriste alternativne puteve kako bi izbegli zadržavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA