Vreme čitanja: oko 2 min.

Beograde, dobar dan! Pogledajte koje linije su danas izmenjene, gde možete dati krv i kakvo nas vreme čeka

M. B.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danas se organizuju tri akcije dobrovoljnog davanja krvi

  • 0
Tramvaj 11 Gradski prevoz javni prevoz gsp MATEJA BELJAN

Dobar dan Beograđani i gosti našeg grada! Evo najnovijih informacija koje će vam pomoći da se pripremite za dan pred vama, sa detaljima o saobraćajnim nesrećama, mestima gde možete dati krv, izmenama u gradskom prevozu, i kratkom vremenskom prognozom.

Saobraćajne Nesreće

Rano jutros došlo je do saobraćajnog incidenta na Novom Beogradu, kada se tramvaj zakucao u automobil na raskrsnici Antifašističke borbe i Jurija Gagarina. Situacija u ovom delu grada je normalizovana.

Gde Možete Dati Krv

Danas se organizuju tri akcije dobrovoljnog davanja krvi:

U Dvanaestoj beogradskoj gimnaziji od 9 do 13 časova, u Gradskoj opštini Novi Beograd od 11 do 15 časova, u redakcijama listova „Alo” i „Borba” od 10 do 14 časova.

Sutra, od 9 do 14 časova, krv se može dati u Gradskoj opštini Grocka i od 10 do 14 časova na Filološkom fakultetu. U četvrtak, 28. marta, od 9 do 14 časova, svoja vrata otvara i Crveni krst Obrenovca.

Izmene u Gradskom Prevozu

Aktuelne izmene u gradskom prevozu odnose se na linije 409, 504, 309L, 17, 68, 708, 709, 26L, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 311, 309L, 38, i 38L, kao i na određene prigradskie i lokalne linije u Grockoj i Obrenovcu. Stanovnici i posetioci pomenutih oblasti trebalo bi da se pripreme za moguće promene u uobičajenom rasporedu linija.

Vremenska Prognoza

Danas nas očekuje topao dan sa povremenom oblačnošću, idealan za boravak na otvorenom ili šetnju gradom. Međutim, pripremite se i za sutra kada nam stiže košava, koja može doneti promene u temperaturi i jačinu vetra. Obucite se slojevito i budite spremni za promenljive vremenske uslove.

Za sve vas koji planirate danas da boravite u gradu, imajte na umu ove informacije kako biste izbegli gužve i potencijalne neprijatnosti. Planirajte svoje putovanje unapred i, ako je moguće, izbegavajte područja sa poznatim preprekama u saobraćaju. Pridružite se akcijama dobrovoljnog davanja krvi ako ste u mogućnosti - vaša pomoć je uvek dobrodošla. Uživajte u danu i ostanite sigurni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA