Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđanka očajna: Neko mi je udario auto na parkingu i pobegao, pogledajte šta je uradio

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirnije se spava kada postupiš pošteno i kada znaš da nikome nisi ostao dužan

  • 2
auto, Karaburma Foto: Telegraf

Svi jedva čekamo petak da završimo radnu nedelju i uživamo u vikendu, ali u slučaju jedne Beograđanke nedelja se završava stresno. Dok je kretala na posao, na parkingu kod zgrade u ulici Jure Keroševića na Karaburmi, zatekla je svoj auto poprilično ulubljen sa jedne strane.

Bahati vozač udario je njen uredno parkiran "fiat punto" i zbrisao! Sreća, pa je jedna kamera zabeležila ceo događaj i registarske tablice nepoštenog vozača.

- Pozivam ga da se sam javi. Šteta nije velika, ali bi bilo lepo da se javi i da se dogovorimo. Ako to ne učini, objaviću snimak sa kamere na vašem portalu, gde se vidi njegov auto i registarske tablice - poručila je ova Beograđanka.

auto, Karaburma Foto: Telegraf

I mi ga pozivamo da postupi časno. Lepše će spavati i bolje se osećati, pa kao i naša čitateljka može da uživa u predstojećem vikendu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auto limar

    29. mart 2024 | 17:32

    Tacno tako, javi se polovno krilo u boji je 20€, montiranje jos toliko a ne da se bruka za 5000 din da ga trazi policija, placa kazne, gubi popust pri registraciji itd...

  • Ezra

    29. mart 2024 | 20:10

    Prosledite snimak saobracajnoj, kostace ga mnogo vise nego kultura, jedna gospodja mi odvali retrovizor, dolazim do kola ona prica sta je bilo, ne mogu da verujem, dam joj broj mog telefona da me zovne kad kupi retrovizor, zove zena i kaze 6 hiljada je nov, ja nemam para, sta cemo, kupim kineski za 800 dinara gospodjo kupio sam sve u redu, ne nije toliko mogu da odvojim i nadjemo se na mestu gde me ostetila i ne znam sto sam ovo ispricao al ne moze da skodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA