Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani napravili deponiju u Banjičkoj šumi, sve počistili Srpkinja, Ruskinja i Amerikanac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok su se nizali negativni komentari na snimke i prizore iz Banjičke šume, neko je već zasukao rukave i počeo da menja ovo otužno okruženje.

  • 4
Banjička šuma čišćenje Foto: Čitalac Telegrafa

Sramna fotografija Banjičke šume koja je preplavljena smećem obišla je danas društvene mreže. Počiniocu su pobrali mnopštvo osuđujućih komentara za ovako nemaran postupak. Nedugo nakon što je užasavajuća fotgrafija objavljena na internetu, stigao je i prizor koji vraća veru i iziskuje velike pohvale.

Naime, dok su se nizali negativni komentari na snimke i prizore iz Banjičke šume, neko je već zasukao rukave i počeo da menja ovo otužno okruženje.

Kanal pun smeća, limenki, papira, maramica i kesa, kao i okoline pretrpana istim mogli su se zateći danas u Banjičkoj šumi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

"Pakao", "Da li je moguće", "Za zatvor", su samo neki komentari koji opisuju prizor u jednoj od najlepših mesta za šetnju u Beogradu.

Međutim, da još uvek postoje vredni ljudi spremni da srede okolinu koju su drugi uništili i otrovali, dokaz je trojac koji je posramio sve počinioce ovog užasa.

Srpkinja, Amerikanac i Ruskinja, udruženim snagama očistilu su svaki pedalj ove šume i ostavili sve "pod konac".

Mnogi u komentarima ističu da se "sramota" izgubila i da je treba vratiti u trend i da je poražavajuće da mi kao domaćini uništavamo svoju zemlju dok dolaze stranci da nam drže lekcije o higijeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tužna

    30. mart 2024 | 13:58

    Poruka je jasna, sramota me je!😔

  • 534

    30. mart 2024 | 16:19

    Ne mešajte babe i žabe. Nisu to beograđani. Beograđanin si u glavi a ne u ličnoj karti.

  • bgd

    30. mart 2024 | 23:05

    A da li neko postavlka pitanje, ZASTO nema ni jedne korpe za otpqtke? Nigde ih nema, ni na Kosutnjaku, niti bilo gde/ Jel to cudo tehnike? Ili su preskupe za gradksi budzet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA