≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promenjen režim rada javnog prevoza zbog radova u Ulici prote Jeftimija Ivanovića

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od danas do 1. juna doći do promena u radu linije javnog prevoza 702

  • 0
Saobraćaj Foto: Mateja Beljan

Sekretarijata za javni prevoz je saopštio da će tokom izvođenja radova na asfaltiranju i uređenju Ulice prote Jeftimija Ivanovića u naselju Busije, koji su u toku, na delu od Zemunske do Ulice Mojsija Lazarevića, do 1. juna doći do promena u radu linije javnog prevoza 702.

Radovi će se izvoditi po fazama, i to:

– Faza 1 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje desne saobraćajne trake, gledano u smeru ka Zemunskoj ulici, zbog čega će vozila sa linije 702 u smeru ka okretnici „Batajnica /Železnička stanica/” saobraćati ulicama Bovanskom, Mojsija Lazarevića, Dr Đorđa Šulce, Zemunskom i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru ići redovnom trasom. Radovi u ovoj fazi će se izvoditi od danas do 1. maja;

– Faza 2 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje leve saobraćajne trake, gledano u smeru ka Zemunskoj ulici, zbog čega će vozila sa linije 702 u smeru ka okretnici „Busije” saobraćati ulicama Zemunskom, Dr Đorđa Šulce, Trandafila Duke i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom. Radovi u ovoj fazi će se izvoditi od 2. maja do 1. juna, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA