Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesto neočekivanog susreta: Dva nova butika otvaraju vrata u Beogradu

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovog proleća, Beograd postaje poprište fenomenalnog spoja – umetnosti i inovacija na mestu neočekivanog susreta

  • 0
IQOS Foto: Promo/ PMI

Zamislite Beograd kao veliku pozornicu na kojoj se odvija prava umetnička eksplozija, ali i tehnološka revolucija.

Kada dođe do ovako neočekivanog susreta, ograničenja se brišu pa dobijete priliku da posetite butik u kojem ne možete da kupite odeću, ali pride možete da uživate u jedinstvenom umetničkom delu koje oduzima dah i prikazuje srž Beograda onakvim kakvim ga naši sugrađani vide.

Naši poznati muralisti Marija i Stefan Šoln udružili su snage sa dizajnerkom Aleksandrom Duende, i stvorili remek-delo koje će biti otkriveno na otvaranju novog IQOS Butika u TC Delta City. Inspiracija? Pa, sama srž Beograda, njegova energija, duh i naravno, priče IQOS korisnika koji su otkrili bolje izbore za sebe.

Svetski lider u kategoriji bezdimnih proizvoda Philip Morris International svečano će otvoriti čak dva nova IQOS butika u Beogradu i to 5. aprila u TC Delta City i 12. aprila, u Ušće shopping centru.

IQOS Foto: Promo/ PMI

Ove ekskluzivne radnje pružaju jedinstveno korisničko iskustvo i informacije o proizvodima zasnovanim na tehnologiji zagrevanja duvana, koje proizvodi ili distribuira svetski lider u ovoj kategoriji Philip Morris International na našem tržištu.

Pored modernog enterijera, inovativne tehnologije i besprekorne usluge, prepoznatljivih simbola ovih jedinstvenih radnji širom sveta, posetioce novih IQOS butika u Beogradu očekuje i dodatni "začin" - slojevito umetničko delo nastalo spajanjem dve umetnosti, koje predstavlja Beograd.

Zato ne propustite priliku da budete deo ove spektakularne avanture u kojoj se susreću umetnost i inovacija, Beograd i IQOS. Otkrijte novo mesto susreta u srcu grada i doživite inspiraciju koja će vas pokrenuti ka novim, boljim izborima.

*IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Uređaj je namenjen samo punoletnim pušačima koji bi inače nastavili da puše cigarete.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA