Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskoristi veliku specijalnu akciju povodom Dana studenata i upiši FDN!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fakultet društvenih nauka odlučio je da obraduje buduće brucoše posebnim popustom na školarinu povodom Dana studenata koji se tradicionalno obeležava 4. aprila svake godine. Ne propusti priliku da se upišeš po neverovatnoj ceni koja važi samo ove nedelje i studiraš na jednom od poznatih fakulteta u Beogradu

  • 0
FDN Foto: Promo/ Saša Džambić

Ukoliko te zanimaju ekonomija, informacione tehnologije ili digitalni mediji i komunikacije FDN ti otvara svoja vrata! Akreditovane četvorogodišnje akademske studije osposobiće te da se istakneš na tržištu rada.

Zašto Fakultet društvenih nauka?

  • Spoj teorije i prakse: Studijski programi oslanjaju se na inovativan pristup studentima, gde se kroz praktičan rad utvrđuje naučeno gradivo. FDN poznat je po saradnji sa velikim brojem kompanija u kojima studenti mogu obavljati praksu još za vreme studiranja.
  • Posvećenost i stručnost profesora: Profesori su dostupni studentima u svako doba dana i raspoloženi su da na konsultacijama razjasne sve nedoumice. Kao najveću prednost FDN-a ističu rad u malim grupama i mogućnost ličnog pristupa prema svakom studentu.
  • Bogat društveni život na fakultetu: Fakultet društvenih nauka može se pohvaliti širokim spektrom vannastavnih aktivnosti poput panela, diskusija, međunarodnih studentskih radionica, izložbi, različitih kulturnih aktivnosti koji oplemenjuju iskustvo studiranja.
  • Fleksibilnost: Školovanje na Fakultetu društvenih nauka osmišljeno je tako da možete uskladiti sve svoje obaveze sa studijama. Ispiti se održavaju u popodnevnim terminima, a sav materijal za učenje dostupan je onlajn.

Svakog meseca sa popunjavanjem broja slobodnih mesta cena školarine se povećava, zato požuri i zauzmi svoje mesto na vreme! Trenutno je otvoreno samo još:

  • 40 slobodnih mesta na programu Ekonomija
  • 8 slobodnih mesta na programu Informacione tehnologije
  • 50 slobodnih mesta na programu Digitalni mediji i komunikacije

Samo ove nedelje imaš priliku da se upišeš po akcijskoj ceni i ostvariš dodatnih 10% popusta na već snižene cene školarine! Izaberi savremeni fakultet na kom ćeš imati punu podršku profesora i izgradi karijeru na kojoj će ti mnogi zavideti.

Klikom na link saznaćeš više o studijskim programima i studentskom životu na FDN-u.

Izaberi svoj program i prijavi se još danas jer akcija važi do 7. aprila.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA