Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijaca Zemun ovog proleća pravi cvetni raj

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovog proleća pijaca "Zemun" pravo je mesto gde možete nabaviti sveže i saksijsko cveće, kao i sadnice

  • 1
Pijaca Zemun Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Pored svežih i visokokvalitetnih namirnica postoji i posebni deo gde se prodaje cveće, i to po povoljnim cenama. Osim raznovrsnog izbora rezanog i saksijskog cveća, kao i popularnih cvetnih aranžmana, pristupačne cene i ljubaznost prodavaca čine da naši sugrađani i cveće rado kupuju na pijacama kod svojih omiljenih cvećara. Uz preporuku za izbor rasada koji će najbolje uspeti na terasi ili u bašti, možete dobiti i korisne savete kako tretirati biljke da bi bile zdrave i lepe .

Sam izbor cveća, njegovih boja i mirisa zavisi od ličnog ukusa. Neki imaju svoje omiljeno cveće koje sade svake godine, dok drugi rado menjaju vrste rasada i eksperimentišu sa novim cvećem ili pak prate trendove u hortikulturi. U koju god pomenutu grupu ljubitelja cveća da spadate, iskoristite lepo vreme i obavezno posetite zemunsku pijacu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angie

    6. april 2024 | 11:58

    Ovo je sjajna vest, čula sam od komšinice da je ponuda ogromna a da su cene ok. Juče sam iznela sobno cveće koje mi stoji ispod luna tende na balkonu, a sad mi treba za deo koji je osunčan malo begonija ili visećih petonija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA