Vreme čitanja: oko 2 min.

Otvoren novi IQOS butik u TC Delta City

B. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompanija Philip Morris International, globalni lider u proizvodnji bezdimnih proizvoda, sinoć je otvorila novi IQOS butik u Beogradu, u TC Delta City

  • 0
PMI Iqos Butik Foto: Bogdan Kosanović

U novom IQOS butiku korisnici će imati priliku da dožive jedinstveno iskustvo i da istraže najnovije inovacije u oblasti bezdimnih alternativa. Ovo je ekskluzivna destinacija za sve punoletne pušače koji žele da se informišu o manje štetnim alternativama u odnosu na cigarete i pređu na kategoriju proizvoda zasnovanih na tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana.

PMI Iqos Butik Foto: Bogdan Kosanović

Paralelno sa otvaranjem u Delta City-ju, priprema se i lansiranje još jednog butika u Ušće shopping centru, i to 12. aprila. Ovo će biti ukupno treći butik po redu, prateći put prvog koji je otvoren 2021. godine u TC Galerija.

Novi IQOS butici su jedinstveni i po tome što će odisati duhom Beograda zahvaljujući lokalnim umetnicima i njihovim delima koja su kreirana specijalno za ove lokacije. Muralisti, Marija i Stevan Šoln iz ateljea Šoln, zajedno sa dizajnerkom Aleksandrom Duende, vlasnicom modnog brenda Daire, inspirisani Beogradom i pričama korisnika IQOS-a stvorili su jedinstveno umetničko delo. Njihova kreativna vizija predstavlja Beograd kao mesto susreta i delo koje spaja dve umetnosti, baš kao što IQOS spaja konzumaciju duvana i najsavremeniju tehnologiju. Ova simbioza umetnosti i inovacije predstavlja istinsku manifestaciju duha Beograda i ideala IQOS-a.

PMI Iqos Butik Foto: Bogdan Kosanović

U ponudi novootvorenog IQOS butika naći će se i najnapredniji uređaj iz IQOS porodice - IQOS ILUMA, koji zagreva duvan putem indukcije i na našem tržištu je dostupan od septembra prošle godine.

IQOS je predvodnik kategorije bezdimnih proizvoda koji zagrevaju, a ne sagorevaju duvan, kojim kompanija potvrđuje svoju posvećenost misiji budućnosti bez duvanskog dima i nastavlja da predvodi transformaciju duvanske industrije.

PMI Iqos Butik Foto: Bogdan Kosanović

Prema poslednjim podacima, PMI proizvodi bez dima dostupni su na 84 tržišta u najvećim gradovima ili državama, a kompanija procenjuje da je više od 20,8 miliona punoletnih osoba širom sveta u potpunosti prešlo na IQOS i prestalo da puši cigarete. Od 2008. godine, PMI je investirao 12,5 milijardi dolara u razvoj, naučno potvrđivanje i komercijalizaciju inovativnih proizvoda bez dima namenjenih odraslima koji bi inače nastavili da puše, s ciljem potpune obustave prodaje cigareta.

*IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Uređaj je namenjen samo punoletnim pušačima koji bi inače nastavili da puše cigarete.

PMI Iqos Butik Foto: Bogdan Kosanović

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA