Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavljaju se pripreme za 37. Beogradski maraton

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Darko Habuš, direktor „Beogradskog maratona”, zahvalio je svima koji učestvuju u realizaciji Beogradskog maratona

  • 0
Konferencija za novinare povodom 37. Beogradskog maratona FOTO: Grad Beograd

Najveća sportska manifestacija u BeograduBeogradski maraton”, 37. po redu, održaće se 28. aprila.

Darko Habuš, direktor „Beogradskog maratona”, zahvalio je svima koji učestvuju u realizaciji Beogradskog maratona, jedne od najznačajnijih sportskih manifestacija u našem gradu.

– Ovo je zaista poseban dan jer započinjemo novu trogodišnju saradnju sa „Koka-kola” sistemom, koji neguje iste vrednosti kao i „Beogradski maraton”, a koje ćemo zajedno podržavati razvojem sporta i isticanjem značaja bavljenja fizičkom aktivnošću, jer nas svi događaji koje organizuje „Beogradski maraton” spajaju i povezuju. „Koka-kola” sistem, kao društveno odgovorna kompanija, postaje novi član naše porodice sa brendovima koji će se 28. aprila naći na stazi 37. Beogradskog maratona. Putem edukativnih radionica pokušaćemo da utičemo na građane koji ne učestvuju aktivno u trci. Cilj ovih radionica biće povećanje svesti o zaštiti životne sredine, i to na način da će građani moći sav otpad da sakupe i da ga predaju jednom od dva eko-štaba koji će biti postavljeni na trasi maratona – rekao je Habuš.

Prisutnima su se na konferenciji za novinare obratili i Svetoslav Atanasov, generalni direktor u kompaniji „Koka-kola HBS Srbija i Crna Gora”, kao i Gorica Stojković, generalna direktorka za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju u kompaniji „Koka-kola”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA