Vreme čitanja: oko 2 min.

OD STADIONA DO RIMA: Proslava 11. rođendana šoping centra Stadion

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na nezaboravnu proslavu 11. rođendana šoping centra Stadion koji će se održati od 20. do 28. aprila

  • 0
TC Stadion Foto: Promo

Ove godine, pripremili smo za vas putovanje kroz vreme pravo u antički Rim u okviru interaktivne izložbe KIDS IN ROMAN EMPIRE.

Zamislite sebe kao hrabre Rimljane dok se zabavljate oblačeći se u autentične kostime, slušajući priču o Romulu i Remu, osnivačima Rima, istražujući tajne rimske vojske i bitaka. Naučite kako da računate kao Rimljani uz tajanstvene brojeve Rimskog carstva i istražite remek-dela antičkog Rima poput Koloseuma i mitskih gladijatora.

Uz to, pridružite nam se u stvaranju rimske umetnosti - pravljenju skulptura, slika i mozaika, dok upoznajemo i bogove poput Merkura i Venere. Nakon uspešno završene avanture, dobićete diplomu kao priznanje za vaše znanje o antičkom Rimu.

Ali to nije sve! Za odrasle posetioce, pripremili smo posebne popuste 27. i 28. aprila kako bi uživali u proslavi na poseban način.

To nije kraj iznenađenjima! Svi posetioci šoping centra Stadion koji ostvare kupovinu u vrednosti od 2000 RSD ili više imaju šansu da osvoje NEZABORAVNO PUTOVANJE u RIM za celu porodicu!

Pridružite nam se u proslavi, stvorite nezaboravne uspomene i učite kroz igru i zabavu! Takođe, imaćemo i dva posebna giveaway-a kao dodatni poklon za sve one koji nas prate na društvenim mrežama @stadionshoppingcenter.

Vidimo se u Stadionu od 20. do 28. aprila, spremni da zajedno slavimo i pomeramo granice!

Program:

  • Subota 20. i nedelja 21. april: 12.00 – 20.00h
  • Ponedeljak – petak, 22 – 26. april: 15.00 – 20.00h
  • Subota 27. i nedelja 28. april: 12.00 – 20.00h

Napomene:

  • Uslov za učešće u interaktivnoj izložbi i radionicama KIDS IN ROMAN EMPIREje potrošenih 000,00 RSD u bilo kojoj prodavnici u šoping centru Stadion uz račun kao dokaz.
  • Mogu se sabirati računi iz više prodavnica. Računi se mogu iskoristiti i za ubacivanje u kutiju za učešće u izvlačenju nagradnog putovanja u Rim za celu porodicu.
  • Sadržaj interaktivne izložbe KIDS IN ROMAN EMPIREje namenjen deci od 4 do 12 godina.
  • Učešće je moguće isključivo uz prethodnu prijavu na licu mesta (nivo 0), a grupe će se formirati na svakih sat vremena(na pun sat), a poslednji termin je u 19h.
  • Broj dece u jednoj grupi je ograničen na 20, a prijave su moguće za sve dostupne naredne termine.
  • Jedna avantura traje oko 40 minuta. Biće neophodno da nam ostavite Vaše kontakt podatke i da sačekate svoje dete/decu na krajnjoj poziciji pre završetka avanture.
  • Uslov za učešće u izvlačenju nagradnog putovanja u Rim za celu porodicuje potrošenih 000,00 RSD u bilo kojoj prodavnici u šoping centru Stadion uz račun kao dokaz (mogu se sabirati računi iz više prodavnica). Kupon koji ćete dobiti na licu mesta, tokom naznačene satnice programa sa upisanim brojem računa i vašim podacima je potrebno ubaciti u kliritnu kutiju koja će se nalaziti na nivou 0. Važeći su samo računi iz perioda od 20. do 28. aprila. Izvlačenje dobitnika će se obaviti u nedelju 28. aprila u 18 časova (ukoliko dobitnik nije prisutan biće kontaktiran radi naknadnog uručenja).
  • Program satnica: 20. i 21. april od 12h do 20h, 22 – 26. april od 15h do 20h i 27. i 28.april od 12h do 20h.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA