Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskršnji bazari, radionice za decu i pozorišna predstava na beogradskim pijacama

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

JKP "Beogradske pijace" u susret Uskrsu, tradicionalno i ove godine organizuje Uskršnje bazare. U petak, subotu i nedelju, 26., 27., i 28., aprila u periodu od 8 do 16 časova na pijacama "Stari Merkator", "Kalenić" i "Zemun" posetioce očekuje bogata ponuda uskršnje dekoracije i prigodnih poklona

  • 0
JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ Stefan Simonović, Andrea Mitrović i Jovana Vidojević

Beogradske pijace biće prava mesta gde naši sugrađani mogu da se snabdeju namirnicama za pripremu posnog i mrsnog menija, ali i da pronađu aranžmane specijalno dekorisane za ovu priliku.

JKP "Beogradske pijace" obradovaće i najmlađe posetioce, besplatnom pozorišnom predstavom i radionicama. U subotu, 27. aprila na pijaci "Mirijevo", od 10 do 13 časova mališani će moći da uživaju u temaskoj predstavi, kao i u farbanju i dekorisanju uskršnjih jaja. Na pijaci "Zemun", u nedelju 28. aprila, od 10 do 13 časova najmlađe očekuje još jedna besplatna radionica , kao i članovi Asocijacije za očuvanje starih i umetničkih zanata "Naše ruke".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA