Vreme čitanja: oko 3 min.

Promene u radu linija Javnog prevoza zbog radova u Grockoj

D. N.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Voloderska ulica će biti potpuno zatvorena na delu od zone raskrsnice sa državnim putem

  • 0
Autobus GSP Foto: Mateja Beljan

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju Voloderske ulice (državni put IIB reda broj 351), od sutra do nedelje doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Voloderska ulica će biti potpuno zatvorena na delu od zone raskrsnice sa državnim putem IIA reda broj153 (Smederevski put) do zone raskrsnice sa Ulicom krčevina, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati preko Grocke, Begaljice, pored manastira Rajinovac, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Na liniji 351 (oba smera), vozila će se kretati na trasi: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Ulica Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucija – Ulica 7. jula – Narodnih heroja i dalje redovnom trasom, u skladu sa režimskom izmenom koja se odnosi na radove u centru Dražnja.

Vozila na liniji 354A saobraćaće na trasi: Narodnih heroja – Sedmog jula – Bulevar revolucije – Borisa Kidriča – Bulevar oslobođenja – Bulevar revolucija i dalje redovno prema Vrčinu i Šumicama.

Na liniji 355 (oba smera), vozila će ići trasom: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucija – Sedmog jula – Palih boraca – Narodnih heroja – Beogradska – Krčevina i dalje redovnom trasom prema Dražnju, u skladu sa režimskom izmenom koja se odnosi na radove u centru Dražnja.

Vozila na liniji 355A će saobraćati trasom: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucija – Sedmog jula – Palih boraca – Narodnih heroja – Beogradska – Krčevina i dalje redovno prema Živkovcu i Dražnju, u skladu sa režimskom izmenom koja se odnosi na radove u centru Dražnja.

Na liniji 355B (oba smera), vozila će saobraćati na trasi: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Ulica Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucije – Sedmog jula – Palih boraca – Narodnih heroja – Beogradska – Krčevina i dalje redovnom trasom prema Dražnju, u skladu sa režimskom izmenom koja se odnosi na radove u centru Dražnja.

Na liniji 361B, vozila će se kretati trasom: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucija – Sedmog jula – Narodnih heroja i dalje redovno prema Živkovcu i Dražnju, u skladu sa režimskom izmenom koja se odnosi na radove u centru Dražnja.

Vozila na liniji 363 (oba smera) ići će trasom: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucija – Sedmog jula – Palih boraca – Narodnih heroja – Beogradska – Krčevina i dalje redovno prema Živkovcu.

Vozila na liniji 365 (oba smera) saobraćaće trasom: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucija – Sedmog jula – Narodnih heroja i dalje redovnom trasom.

Na liniji 467 (oba smera), vozila će se kretati trasom: Bulevar revolucije – Bulevar oslobođenja – Vučka Milićevića – Borisa Kidriča – Bulevar revolucije – Sedmog jula – Palih boraca – Narodnih heroja – Beogradska – Krčevina i dalje redovno prema Ilinskom kraju.

Na liniji 350 (oba smera), vozila će saobraćati na skraćenoj trasi od Živkovca i Dražnja do Kamendola, u skladu sa režimskom izmenom koja se odnosi na radove u centru Dražnja.

Uspostavlja se privremena lokalna minibus linija 350L na relaciji Grocka (Šumadijska) – Brestovik (okretnica).

(Telegraf.rs)

Video: "Gurači" na liniji 89: Ovde je tolika gužva da su vrata silom morali da zatvore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA