Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanirajte fasadu preko "Gradskog stambenog" uz otplatu na do 5 godina

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fasada nema samo estetski, već pre svega funkcionalni, energetski značaj za stanare svake zgrade

  • 1
JP Gradsko stambeno Foto: Dušan Košutić

Trenutno po pitanju sanacije i energetske rekonstrukcije fasada JP „Gradsko stambeno“ omogućava najpovoljniji način otplate radova u čitavom regionu, na do 60 mesečnih rata. Dugoročno gledano, radi se o investiciji koja samu sebe otplaćuje kroz povećanje energetske efikasnosti, odnosno smanjenje troškova za grejanje pre svega, što pozitivno utiče i na zaštitu životne sredine. Preduzeće nakon radova na energetskoj rekonstrukciji fasade izdaje energetski pasoš - dokument koji dokazuje nivo kvaliteta izvedenih radova i daje statistički prikaz uštede energije.

JP Gradsko stambeno Foto: Dušan Košutić

Kako bi stanari razumeli značaj akcije i kako bi se istakla važnost ulaganja u fasade, JP "Gradsko stambeno" je proteklih godina više puta na adrese stambenih zajednica slalo oko 10 hiljada pisama, u kojima se korisnicima približavaju procedure i uslovi ovog investicionog ulaganja. To je takođe deo edukativne kampanje koju preduzeće kontinuirano sprovodi sa ciljem da se podigne svest u javnosti i motivišu građani po pitanju sređivanja fasada.

JP Gradsko stambeno Foto: Dušan Košutić

Povremeno se organizuju i sastanci sa upravnicima i stanarima, u cilju edukacije stanara koji nemaju dovoljan pristup informacijama na temu povećanja vrednosti nekretnine nakon završetka radova, kao i svih trenutnih i dugoročnih prednosti koje sanacija i energetska rekonstrukcija fasade sa sobom nosi.

Pogodnosti koje ovo javno preduzeće nudi jeste stručni nadzor nad radovima i garancija na iste uz otplatu na do 60 mesečnih rata, po završetku posla, putem objedinjenih uplatnica JKP „Infostan tehnologije“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti elektronskom poštom, putem imejl adrese jpgs@stambeno.com ili pozivom na broj 11 0 11.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лале

    27. april 2024 | 11:02

    То је лепо мада би требало донети закон да нема хоћеш нећеш већ мораш да средиш фасаду уколико је оронула или су бетонске зграде, овако станари нема шансе да се договоре око већине.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA