Vreme čitanja: oko 1 min.

Mogao je da ga ubije! Snimljena jeziva nesreća u centru Beograda, vozač udario motociklistu i pobegao

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispod snimka i objave ovog mladića nanizao se ogroman broj osuda na račun vozača "citroena", a mnogima se učinilo kao da je motociklista namerno udaren

  • 7
Saobrcajka motociklista i taksista Foto: Nikola Anđić

Saobraćajna nezgoda u kojoj je putničko vozilo udarilo motocikl dogodila se pre dva dana, a vozač "citroena" pobegao je sa lica mesta i ostavio vozača motora da leži nasred kolovoza. 

Prijatelj oborenog motocikliste oglasio se juče na društvenim mrežama i zamolio korisnike da mu pomognu da nađe pobeglog vozača.

"Ako je neko video tablicu, auto je Citroën Xsara Picasso sive boje na desnom retrovizoru mu je otpala oplata. Pobegao je prema Karaburmi", napisao je on.

On je takođe dodao i da se njegov prijatelj sada oseća dobro, s obzirom na to da je snimak njegovog pada jeziv.

"Sinoć u 19:30 pre kružnog toka Bogoslovija iz pravca Ruzveltove drugara udario auto na motoru i pobegao, drugar je dobro", rekao je on.

Ispod snimka i objave ovog mladića nanizao se ogroman broj osuda na račun vozača "citroena", a mnogima se učinilo kao da je motociklista namerno udaren.

"Krenuo majstor em na punu em na šine", "Ne mogu da verujem, kakav skot.Treba da ga nalupaju da ne može na noge. Nadam se da će uhvatiti skota", "Pa to je namerno!!!", "Pa to je namerno!!!", "Ovom kretenu treba oduzeti i kola i vozačku dozvolu, da nikada više ne vozi!!!".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja.17

    27. april 2024 | 12:37

    I sam sam vozač motora i ceo dan sam u saobracaju, iskreno ne bih rekao da je ovo namerno uradio, makar ne zelim da poverujem u to, ali je za svaku osudu sto je pobegao, za to ozbiljna kazna!

  • Junacina

    27. april 2024 | 12:44

    Sto volim te ,,hrabre,,koji naprave glupost a onda POBEGNU. Oduzimanje,dozvole i auta,zatvor zbog nepruzanja pomoci i dozivotna zabrana uoravljanja vozilom. Neka ide busom ili peske

  • 🏂

    27. april 2024 | 14:54

    Namerno nije 100% .Ali to sto je pobegao treba strogo kazniti !!!Ljudski je stati i pomoci i priziti ruku !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA