Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitne intervencije JP "Gradsko stambeno" rade bez pauze i tokom prvomajskih i vaškršnjih praznika

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da bi se život u Beogradu normalno odvijao i tokom državnih i verskih praznika, neke gradske službe ne smeju da prave pauze u radu

  • 0
JP Gradsko stambeno Foto: Promo/ Dušan Košutić

Takav je slučaj sa službom za hitne intervencije JP "Gradsko stambeno" koja je Beograđanima na raspolaganju 24 časa dnevno svakog dana u godini. Iz ove službe ističu da to što za praznik dosta ljudi putuje van grada, ne znači automatski i manje posla.

Naime, mnogo onih koji ostaju u svojim stanovima prave i male proslave sa porodicom i prijateljima te se neretko baš u prazničnim danima dešava više zagušenja, najčešće kanalizacionih cevi. Važno je apelovati da se u toalet šolje nikako ne bacaju vlažne maramice niti ostaci hrane, što se neretko čini.

Tokom praznika, oni koji ostanu u gradu, često posećuju familiju i prijatelje, ta se i liftovi pojačano koriste, zbog čega se ni broj intervencija tih dana na liftovskim postrojenjima ne smanjuje. Iz ove službe svakako savetuju, da se, ukoliko se kreće na put, provere sva točeća mesta u stanu a poželjno je i da se zatvore ventili u stanu kako bi se sprečile posledice u slučaju neke havarije tokom odsustva.

Službu za hitne intervencije ovog javnog preduzeća možete kontaktirati putem Pozivnog centra grada Beograda na broj 11 0 11.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA