Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomešao zvučnik sa drvetom i bacio ga u vatru: Momcima na Košutnjaku nisu ostale ni čarape, samo kilo roštilja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Simpatični momci nisu zamerili svom drugu na ovom manjem incidentu

  • 37

Košutnjak i ove godine vrvi od ljudi koji su došli da Prvi maj provedu baš ovde, neki su svoje mesto zauzeli i sinoć, a atmosfera se "podgrejava" još od ranih jutarnjih sati. Jedna ekipa mladih izletnika doživela je i mali peh jutros, a šta se tačno dogodilo ispričali su novinarki portala Telegraf.rs. 

"Naš drug je ustao i uzeo zvučnik, mislio je da je to drvo, pa ga je zapalio. Pored toga stradale su tri majice, dve jakne, jedna guma automobilska rezervna, čarape, ali dobro je vatra se drži", rekao je Beograđanin kroz smeh.

Simpatični momci nisu zamerili svom drugu na ovom manjem incidentu, već su sve preokrenuli na šalu, a u ekipi i dalje vlada odlično raspoloženje. Naša reporterka iskoristila je priliku i da ih pita šta im je sve ostalo, pošto im je maletene sve završilo u vatri.

"Ostalo nam je kilo roštilja od mogućih 20 koje smo poneli za ova dva dana što sedimo ovde i to je to", kazao je momak ponovo kroz smeh.

Podsetimo, vatrogasne ekipe dežuraju kako na Koštunjaku, tako na ostalim lokacijama na kojima se sakupljaju izletnici, za slučaj da njihovo dejstvovanje bude potrebno.

Kako Telegraf saznaje, za sada nije bilo nikakavih incidenta u kojima su vatrogasci morali da reaguju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pantalodžija

    1. maj 2024 | 09:34

    sve pijano i drogirano... hapsi neverenike

  • Trange-frange

    1. maj 2024 | 10:50

    Hahaha.... Jako zanimljivo, snimanje ovih klipana, kojo misle da su in!

  • Случајни пролазник

    1. maj 2024 | 10:13

    Тужно!! Славимо комунистичке празнике а заборављамо на нашу веру и пост и то све у Страсној седмици! Требало се само још мало стрпети па прославити Христово васкрење како доликује!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA