Vreme čitanja: oko 1 min.

Prizor koji ledi krv u Beogradu: Klinac visi sa pokretnih stepenica! Svi u šoku gledaju strašnu scenu

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drugari su shvatili da je "vrag odneo šalu", ali nisu mogli ništa da urade

  • 3
Pokretne stepenice Foto: Tanjug/AP

U jednom beogradskom tržnom centru ljudi su ostali u potpunom šoku kada su videli dete kako visi sa pokretnih stepenica. 

Društvenim mrežama kruži video na kome se vidi kako se ovaj klinac u palilujskoj pijaci  u Beogradu kači za pokretne stepenice, te ga one vuku na gore, dok mu se noge polako odmiču od poda. Kada se već popeo jako visoko, njegovi drugari su shvatili da je "vrag odneo šalu", ali nisu mogli ništa da urade. Jednostavno više nisu mogli da ga dohvate.

Na veliko olakšanje svih koji su ovaj prizor videli, dečak je izdržao do vrha stepenica, gde se popeo i preskočio ogradu i tako se našao na bezbednom.

- Zvati mu roditelje i policiju..Da  mu roditelji znaju da im dete radi..strašno - bio je samo jedan u nizu komentara ispod snimka koji je zabrinuo mnoge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    4. maj 2024 | 18:15

    Odlično, neka vide kod kuće sta su vaspitali.

  • Milica -realna

    4. maj 2024 | 21:14

    U kuci MIR i TISINA, roditelji odmaraju, gledaju TV ,kuckaju poruke,"saraju "po drustvenim mrezama..A njihova deca ? Pustena napolje da se "druze"ko zna KAKO I GDE ?! Cuva ih ulica i Bog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA