≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stari grad: Novi ciklus besplatnih izleta i krstarenja za najstarije sugrađane

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pravo na ovaj program imaju najstariji sugrađani sa prebivalištem na našoj opštini koji poseduju karticu “Stari grad misli na tebe”

  • 0
PRAZNIK RAD PRVIMAJ Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Na Gradskoj opštini Stari grad počeo je novi ciklus besplatnih izleta i krstarenja u organizaciji opštine, a u Uslužnom centru građani sa svih opština mogu da izrade i personalizovane kartice za besplatno korišćenje gradskih bazena u organizaciji Grada.

“U okviru programa “Stari grad misli na tebe” Gradska opština Stari grad je počela novi ciklus besplatnih izleta i krstarenja za naše seniore”, rekao je za Tanjug Radoslav Marjanović, predsednik GO Stari grad.

Pravo na ovaj program imaju najstariji sugrađani sa prebivalištem na našoj opštini koji poseduju karticu “Stari grad misli na tebe”, objasnio je.

"Procedura za prijavu je vrlo jednostavna. Dovoljno je doći u Uslužni centar opštine Stari grad koji se nalazi u prizemlju opštinske zgrade, ulaz je iz Nušićeve ulice sa svojom Starogradskom karticom i popuniti formular za izlet za koji se odlučite”, rekao je Marjanović.

Izleti koji su trenutno aktuelni su Tekeriš-Manastir Kaona-Šabac ili Pećina Risovača-Topola-Oplenac-Aranđelovac, rekao je on i dodao da je na programu deset različitih destinacija na programu.

“Takođe, naši najstariji sugrađani imaju priliku da naš Beograd i Stari grad vide iz jednog potpuno novog i drugačijeg ugla, tokom krstarenja Savom i Dunavom. Prijave traju do kraja maja”, rekao je Marjanović.

U Uslužnom centru gradske opštine Stari grad počelo je izdavanje sezonskih karata za otvorene bazene koje je grad Beograd obezbedio, dodao je.

“Procedura je ista kao i prošle godine - na izbrendiranom šalteru grada Beograda, u okviru našeg Uslužnog centra građani će moći da, nezavisno od prebivališta, dobiju personalizovanu, sezonsku kartu za otvorene bazene”, rekao je Marjanović.

Za prijavu je potrebna samo lična karta, a za maloletna lica to će činiti roditelj uz priloženu zdravstvenu knjižicu.

“Radno vreme Uslužnog centra je svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Ono što nas očekuje i čemu se izuzetno radujemo je tradicionalna manifestacija Gradske opštine Stari grad „Jevremova ulica susreta” koja će se održati u subotu, 11. maja, od 10 do 18 časova”, rekao je Marjanović.

Starograđane i posetioce u Jevremovoj ulici , kao i prošle godine, očekuje bogat kulturno-umetnički program, kao i raznovrsna ponuda različitih proizvoda i rukotvorina na Jevremovom bazaru, najavio je Marjanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA