Vreme čitanja: oko 1 min.

Kućica zdravlja na Zvezdari otvorila vrata svim građanima besplatno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mobilna ambulanta je na teritoriji opštine Zvzedara radila u tri navrata čime je mogućnost da se pregleda bez zakazivanja i knjižice iskoristio veći broj stanovnika Zvezdare

  • 0
Kućica zdravlja Čukarica Foto: Beoinfo

Kućica zdravlja, svojevrsna mobilna ambulanta koja svim građanima Srbije omogućava da potpuno besplatno i bez zakazivanja provere svoje i zdravlje svoje dece, počela je sa radom juče na opštini Zvezdara, na adresi Nikole Grulovića 14, u naselju Veliki Mokri Lug, gde će za sve građane biti otvorena u radnom vremenu od 8 do 16 časova u narednih 7 dana.

Događaju je prisustvao predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić .

Nastavak odlične saradnje Gradske opštine Zvezdara i Doma zdravlja Zvezdara svoju potvrdu imaće u realizaciji novog zajedničkog projekta Kućica zdravlja, koji će omogućiti stanovnicima Zvezdare da u narednih sedam dana prekontrolišu svoje zdravlje.

Gradska opština Zvezdara prepoznala je značaj javnog zdravlja odnosno primarne zdravstvene zaštite svojih sugrađana tako da nakon renoviranja četiri ambulante i donacije savremenih aparata DZ Zvezdara, nastavljamo da zajednički brinemo o zdravlju Zvezdaraca.

Pozivamo vas da iskoristite mogućnost i bez čekanja obavite sve preglede koji su dostupni u Kućici zdravlja.“, izjavio je Jeremić.

Mobilna ambulanta je na teritoriji opštine Zvzedara radila u tri navrata čime je mogućnost da se pregleda bez zakazivanja i knjižice iskoristio veći broj stanovnika Zvezdare.

(Telegraf.rs)

Video: Obavljeno 4.000 besplatnih pregleda u "Kućici zdravlja" u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA