Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivena tužna priča o vozaču kog su juče svi razapeli: Svi slikali "viseći" auto, niko nije znao pozadinu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međutim, kako žena navodi, najtužnija činjenica bila je ta da baka nije imala nikog u Srbiji koga bi mogla da pozove i dođe po nju

  • 4

Kod Kliničkog centra Srbije  juče je zabeležen prizor koji je mnoge zaprepastio, a neki su ga i osudili. Međutim, čini se da niko nije ni slutio da se iza njega krije tužna životna priča jedne starice. 

Prolaznici su ostali u čudu kada su na stepenicama kod isključenja za Hitnu pomoć zatekli "viseći" automobil, snimak vozila se internetom proširio brzinom svetlosti, a svi su se pitali kako je vozač uopšte dospeo tu? Beograđanka, koja je želela da ostane anonima, ispričala je istinu.

Kako je napisala na Instagram stranici Moj_Beograd, "viseći" reno vozila je žena (73) koja je krenula na pregled u KC, a tokom vožnje desio joj je peh. 

"Vozač auta je gospođa (73) sa dijagnozom slabosti mišića, koja je pošla u KC na pregled. Pokušala je da se parkira i sletela niz stepenice", počela je priču ona.

Nažalost, nesreća nije došla sama, te se starica prilikom izlaska iz automobila skotrljala, odrala i ugruvala. 

"Tužno je što su svi koji su se tu zatekli povadaili telefone da uslikaju prizor, skoro niko ženi da pomogne", zaključila je Beograđanka.

"Jedna trudnica je pozvala Hitnu, ćerka se vraćala sa prakse u KC i sa dve drugarice sačekala Hitnu i policiju", dodala je ona.

Međutim, kako žena navodi, najtužnija činjenica bila je ta da baka nije imala nikog u Srbiji koga bi mogla da pozove i dođe po nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caki

    14. maj 2024 | 13:40

    Pa kako sme da vozi sa takvom dijagnozom ?

  • Duboko

    14. maj 2024 | 13:24

    A taxi?

  • Milan

    14. maj 2024 | 13:44

    Tužno je što baka nema nikoga ali kako je dospela na stepenice, stazom za pešake koja vodi od i do kliničkog??? Parkng nije ni blizu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA