≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani su navijali za hrvatskog predstavnika na Evroviziji: "Pokraden je, bio je naš favorit"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi su delovali poprilično ljutito, budući da je njihov favorit, kako kažu, nepravedno došao iz Malmea bez staklenog mikrofona

  • 9

I nakon što je proteklog vikenda završeno najpopularnije muzičko takmičenje u Evropi, Pesma Evrovizije, strasti se ne smiruju. Švedska i grad Malme bili su domaćin ovog 68. okupljanja najboljih izvođača starog kontinenta na kome je pobedio predstavnik Švajcarske, ali je publici, barem sa ovog podnevlja, srcu prirastao predstavnik Hrvatske, Bebi Lazanja, koji je osvojio drugo mesto u finalu ovog prestižnog takmičenja.

I pored toga što mu je prvo mesto za malo "umaklo",  Lazanja nije razočaran, ali njegovi fanovi misle da je zaslužio više.

Da li je predstavnik Hrvatske, koji je dobio najveći broj glasova publike, trebao da podigne pehar koji je na kraju pripao švajcarskom predstavniku i da li je Bebi Lazanja pokraden pitali smo sugrađane.

Mada je veliki broj starijih izgubio entuzijazam za praćenje ovog sada već svetskog spektakla, mladi su delovali poprilično ljutito, budući da je njihov favorit, kako kažu, nepravedno došao iz Malmea bez staklenog mikrofona.

Pitali smo Beograđane za koga su navijali i da li smatraju da je Hrvatski predstavnik pokraden, a oni su nam, praktično jednoglasno, dali identičan odogovr. 

Šta misle o ovogodišnjem pobedniku i vicešampionu poslušajte u anketi na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Ludnica u hali u Malmeu kad je nastupao Bejbi Lazanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    15. maj 2024 | 07:56

    Mislim da Srbija više ne treba da troši nivac za učestvovanje. Realno Evrovizija više nije ono što je nekad bila. Pesme očajne.

  • Vodolijax

    15. maj 2024 | 07:06

    Deco brinite vi o svojoj Srbiji a ne o onima koji jedva čekaju da vam prišiju etiketu genocidnog naroda i to glasajući direktno iz Jasenovca.......,a i pesma je samo bučna i ništa više........Francuz je taj ...........

  • I

    15. maj 2024 | 07:19

    Nikad se nećemo opametiti,zato ćemo i nestati,stati pod jednu krušku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA