≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezapamćeno nasilje u Trećoj gimnaziji: Prebijen profesor jer je pritekao u pomoć mladićima koji su se potukli

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezvanično saznajemo da je profesoru slomljena jagodična kost

  • 28
Učionica, pesnica Foto-montaža: Shutterstock, Pixabay

Jedan profesor Treće beogradske gimnazije u Beogradu pretučen je tokom fudbalske utakmice, koja se u utorak odigravala u Trećoj beogradskoj gimnaziji, a od strane učenika koje je u međusobnom sukobu pokušavao da razdvoji.

Ovaj težak incident bacio je, tako, mrlju na humanitarni turnir "Gimnazijada". Nezvanično saznajemo da je profesoru slomljena jagodična kost.

Povodom ovog slučaja u medijima se olasila direktorka Treće beogradske gimnazije Olga Čokaš, koja je potvrdila da je do incidenta došlo, kao i da je incident prijavljen policiji.

"Gimnazijada" je prekinuta i mečevi za danas i sutra su otkazani.

Nastava nije prekidana.

Redakcija "Telegrafa" pozvala je Treću beogradsku gimnaziju, gde nam je rečeno da će nas o događaju obavestiti mejlom.

(Telegraf.rs)

Video: Učenik gađa flašom starog profesora pa viče "Nisam ja, nisam ja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejo

    15. maj 2024 | 10:02

    Eeeej državo! Braneći navodno prava dece i sva druga ljudska prava uništili ste instituciju škole i profesora, nastavnika i učitelja. Od koga to branite decu koja su izgubila svaki osećaj odgovornosti, morala, empatije i ljudskosti. Potrebne su hitne i radikalne mere već odavno! Državo razmišljaj, ako već danas nije kasno! Da nam pre hitnih mera ovaj ološ ne postane država!

  • Lela

    15. maj 2024 | 09:51

    STOP NASILJU!!!Ulicama je mesto na ulici Srednja skola nije obavezna. Nasilje u vrtićima, školama, svuda jesmo li mi kao društvo oslepeli, ogluveli, oguglali. Dokle više?

  • Kl

    15. maj 2024 | 10:09

    U vreme kada sam ja bio srednjoskolac tuce su bile moguce u masinskim i tehnickim skolama. U gimnaziji ne. Tamo su se skolovali buduci lekari, naucnici, programeri. Sad vise nije cudno kad se pobiju lekari u bolnici. Na zalost tome su krivi roditelji jer im se nije svidjalo kako su se prema njima ophodili njihovi ocevi i majke. Sada se vidi da grese i da je disciplina izuzetno vazna da bi od deteta stvorili coveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA