Vreme čitanja: oko 1 min.

Uređeno igralište vrtića "Pepeljuga" u Zemunu

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trenutno se u zemunskim naseljima, na različitim lokacijama, radi na rekonstrukciji i uređenju dečjih igrališta i parkova

  • 0
Vrtić Pepeljuga Foto: Beoinfo

U okviru Predškolske ustanove "Dr Sima Milošević" uređeno je igralište vrtića "Pepeljuga" u Cara Dušana 123, koje finansira Gradska opština Zemun, saopštavaju iz ove gradske opštine.

Igralište je popločano tartanom, a tokom boravka u vrtiću mališani će uživati u igri na novom mostiću sa toboganima, gumenim figurama, posebno atraktivnim interaktivnim panelima i u uvek popularnoj igri "školice". Sve postavljene dečje sprave u skladu su sa važećim standardima.

Pored igrališta postavljena je informativna tabla koja podseća da je neophodan oprez prilikom boravka na igralištu, da je veoma važno da se prostor za igru redovno održava, kao i uputstvo o načinu korišćenja postavljenih sprava.

Dvorište vrtića „Pepeljuga” uskoro će biti ozelenjeno, biće postavljene nove sadnice, klupe za odmor i kante za otpatke.

Vrtić je izgrađen pre 64 godine, a danas u njemu borave mališani uzrasta od tri do sedam godina u četiri celodnevne vaspitne grupe.

Trenutno se u zemunskim naseljima, na različitim lokacijama, radi na rekonstrukciji i uređenju dečjih igrališta i parkova, kao i na asfaltiranju kolovoza, pešačkih staza i ozelenjavanju međublokovskih površina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA