Vreme čitanja: oko 1 min.

Dan porodice u šoping centru Stadion

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šoping centar Stadion već 11 godina zaredom obeležava Međunarodni dan porodice, povodom toga, 19. maja 12 - 19h za vas smo pripremili edukativno-kreativne radionice i aktivnosti prilagođene svim članovima porodice sa ciljem prepoznavanja važnosti jačanja porodica sa svih aspekata, uključujući zdravlje, ekonomiju i društvenu podršku

  • 0
Stadion SC Foto: Promo

Ove godine podršku u organizaciji daje i Udruženje Klub preduzetnica ispred kog stoji Jovana Šipčić, kao i Privredna komora Srbije.

Pored panela o važnosti ekonomskog osnaživanja majki kao stuba porodice, biće predstavljen i panel o važnosti zdravlja porodice za zdravu budućnost. Ekonomski osnažene majke su ne samo nezavisne i samopouzdane, već su i sposobne da pruže bolju podršku svojoj deci i partnerima. Kroz svoj rad i angažman, one ne samo što doprinose kućnom budžetu, već i predstavljaju uzor svojoj deci, pokazujući im važnost samostalnosti, truda i odgovornosti, dok od trenutka rođenja, briga o zdravlju članova porodice postaje imperativ koji oblikuje njihovu sudbinu. Redovni pregledi, adekvatna ishrana i briga o fizičkom i mentalnom blagostanju postaju ključni elementi u osiguranju prosperitetne budućnosti.

Pored stručnjaka iz oblasti preduzetništva, panelisti su i iz drugih oblasti, kao što su ekonomija i zdravstvo, mame preduzetnice sa više dece i sa decom sa posebnim potrebama.

Stadion SC Foto: Promo

Čak i radionice koje su pripremljene za taj dan biće okrenute zajedničkom učestvovanju svih članova porodice. Tako će najmlađi moći da uživaju u face paintingu, dok im roditelji pomažu da kroz crtež ili tekst prikažu svoju porodicu i za to dobiju nagradu, a najbolji rad će biti objavljen u medjima. Kroz Igru dodira sa FizioMamom učimo o povezivanju dodirom sa različitim osećajima, kao i sa svojim roditeljima ili drugim članom porodice. Pokreti su predstavljeni kroz igru u paru, pa ćemo učiti kako se pravi pizza na leđima ili predviđa vremenska prognoza. Dobrodošla su sva deca, različitog uzrasta, jer dodir nam je svima uvek potreban.

Kao i uvek, za vas smo pripremili poklone. Ovog puta u saradnji sa Aksom poklanjamo dva jastuka za dojenje, kao i Stadion torbe, do isteka zaliha.

Kroz osnaživanje porodica, osnažujemo i naše društvo, stvarajući temelje za održivu i prosperitetnu budućnost za sve nas!

Čekamo vas na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA