≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve reči čoveka čija je žena bila u vozu u trenutku udesa: Rekla mi je kako je došlo do sudara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudarili su se putnički i teretni voz u podzemnom tunelu u Beogradu

  • 5
Sudar vozova Foto: Telegraf

Čovek čija je supruga bila u putničkom vozu u trenutku kada se u podzemnom tunelu u Beogradu sudario sa teretnim vozom, preneo je za Telegraf njene prve reči.

- Supruga mi je rekla da je voz krenuo sa stanice Vukov spomenik u 18.22. Teretni voz bio je ispred njega kada ga je ovaj udario svom silinom. On je od jačine udarca ispao iz šina. Supruga je čula da su mašinovođa (23) i kondukterka povređeni - ispričao nam je ovaj čovek.

Radnica iz obližnje kafane takođe je prišla čoveku i pitala ga da li mu je žena živa i zdrava. A na konstataciju da je dobro, radnica je pomenula kako je to i najbitnije, te da je sve potresla vest.

Srećom, u udesu nema teško povređenih.

Prema prvim saznanjima u putničkom vozu koji se danas sudario sa teretnim u podzemnom tunelu u Beogradu, bilo je šestoro 6 putnika, mašinovođa i kondukter. osmoro ukupno. Svi su pešice krenuli ka izlazu iz tunela i nema ozbiljnije povređenih, saznaje Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladost ludost

    17. maj 2024 | 20:05

    Sa 23 godine na putničkom vozu. Pitajte starije mašinovođe koliko je vremena trebalo da prođe da bi došao do putničkog. Ne mora značiti da je dečko kriv, verovatno nikakvog signala nije bilo da teretni stoji u tunelu, ali opet.

  • Južna pruga

    17. maj 2024 | 20:14

    Srećom nema povređenih i istraga neka utvrđuje činjenice. Mene međutim interesuje isplativost tog voza ako vozi 8 (osam) putnika?!

  • Brk

    17. maj 2024 | 20:47

    Mašinovođa od 23 godine?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA