≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crni oblaci nad Beogradom: Munje paraju nebo, a veliki pljusak pogodio glavni grad! Kaluđerica potopljena!

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako smo pisali, kiša i oluja sa grmljavinom najavljene su za posle 18 časova, a čini se da je nevreme sve bliže i bliže.

  • 1

Crni oblaci nadvili su se nad Beogradom i najavljuju novi talas jakih kiša, dok kako možemo da čujemo grmi u svim delovima glavnog grada. 

Kako smo pisali, kiša i oluja sa grmljavinom najavljene su za posle 18 časova, a čini se da je nevreme sve bliže i bliže.

Republički hidrometeorološki zavod izbacio je novo upozorenje i najavio da nas očekuju pljuskovi sa grmljavinom, praćeni gradom, ali i jakim, olujnim udarima vetra.

Kiša je počela da pada u Beogradu, a velike količine padavina dovele su do poplava u beogradskom naselju Kaluđerica.

Kako se može videti na snimku koji je objavila stranica serbialive_beograd ulice u Kaluđerici potpuno su potopljene, a automobili doslovno "plove" njima.

Podsetimo, juče je u nevreme zahvatilo celu Srbiju, a u Beogradu je zbog posledica kiše došlo do lančanog sudara na autokomandi, kao i do pojavljivanja gejzira na autoputu. Jedna žena izgubila je život u okolini Sombira, dok je u Novom Pazaru proglašena vandredna situacija zbog izlivanja reke.

(Telegraf.rs)

Video: Evakuisane dve osobe iz zaglavljenog vozila, dok su jedno lice vatrogasci izneli iz kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    22. maj 2024 | 19:41

    Pa kad je to uskoro,svi su pricali u 17 sad u 18 pa u 19 pa u 20. I posle poginula zena ? Pa necemo mi da sedimo u stanu ceo dan zato sto su nasi meteorolozi nesposobni da pogode vreme sat za sat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA