Vreme čitanja: oko 1 min.

Korak bliže na putu do pijace: Stari Merkator dobio parking za posetioce!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čak 50 parking mesta od kojih su 3 namenjena osobama sa invaliditetom

  • 0
Aleksandar Šapić, Pijaca stari Merkator Foto: Nikola Tomić

Pijaca Stari Merkator na Novom beogradu dobila je dugo očekivani parking. Ovo "pojačanje" građanima će znatno olakšati kupovinu i učiniti pijačni dan još prijatnijim iskustvom.

Grad Beograd i Beogradske pijace aktivno ulažu u kvaliet i praktičnost, kako bi potrošačima i prodavcima učinili obavljanje posla i kupovinu ne samo praktičnijim već i prijatnijim.

Prevashodno, objekat pijace Stari Merkator u potpunosti je renoviran u prethodnom periodu. Pored novih rashladnih uređaja, frižidera i tezgi, izgrađen je i dobro organizovan odeljakat za sadnice, i zelenilo, a nove tezge postavljene su i u spoljnjem delu pijace. Ono što je dugo nedostajalo kako bi Merkator postao prava moderna pijaca bio je parking namenjen posetiocima.

Sada će pijačni dan biti pravo zadovoljstvo! Nema više "glavobolja" sa pronalaskom parking mesta, jer ih nova garaža ispod same pijace ima čak 50 od kojih su 3 namenjena osobama sa invaliditetom.

Ostalo je samo da dođete, osetite miris i ukus zdravlja i ne brinete o tome gde ćete parkirati automobil i koliko ćete daleko morati da "vučete" kese pune svežih namirnica, jer je sada vaš dom postao "bliži" pijaci nego ikada.

Predsednik privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić prisustvovao je otvaranju parkinga.

(Telegraf.rs)

Video: Preslatke su, daju mnogo mleka, ali imaju jednu manu: Mini krave osvajaju svet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA