Vreme čitanja: oko 1 min.

In Memoriam: Živko Bojić

Ekipa Telegrafa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Živko Bojić preminuo je u 62. godini

  • 1
Živko Bojić Foto: Telegraf.rs

Kompanija "Comtrade" danas je ostala bez svog lojalnog člana, prvoborca i velikog čoveka Živka Bojića.

Rođen je 31. marta 1962. godine u Požarnici kod Tuzle, a 3. maja 1996. godine postao je deo "Comtrade" kompanije. Skoro tri decenije rada sa njim pokazale su da Živko nije bio samo besprekoran profesionalac, za koga radno vreme nije postojalo, već neizostavan deo tima, veran prijatelj i pouzdan saradnik. Bio je poznat po ljudskosti i prijateljskom duhu; njegova predanost poslu i posvećenost ljudima sa kojima je radio ostavila je neizbrisiv trag u srcima svih koji su ga poznavali i činili su ga omiljenim među kolegama i prijateljima.

Za sobom je ostavio ćerku Marinu Bojić, koju je dobio sa voljenom Antonijom, a svakome ko je bio deo njegovog života zaveštao je vedrinu, ljubaznost i spremnost da pomogne.

Sahrana će se održati na groblju Orlovača u Beogradu, u četvrtak 13. juna 2024. godine, u 12.45 časova. Pozivamo sve koji su ga poznavali i voleli da se pridruže porodici i prijateljima u poslednjem oproštaju.

Neka mu je večna slava i hvala. Počivaj u miru, dragi Živko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA