MONSTRUM IZ ZEMUNA: Lopatom ubio četiri šteneta! (UZNEMIRUJUĆE FOTKE)

Zločin se dogodio na pijaci u Zemunu, naočigled nekoliko prolaznika i prodavaca

  • 29

Nepoznati muškarac zverski je lopatom ubio četiri šteneta ma zemunskoj pijaci Senjski trg. Niko od prolaznika nije reagovao, a u Veterinarskoj ustanovi "Veterina Beograd" kažu da su obavili uviđaj.

Fotografije ubijenih životinja beogradskim redakcijama poslao je Tomislav Krantić, član Udruženja za zaštitu životinja. Iako su mnogi prolaznici videli nemili događaj, samo je ovaj građanin pozvao policiju, komunalne inspektore i Zoohigijenu.

U VU "Veterina Beograd" su za "Večernje novosti" potvrdili da je njihova ekipa izašla na teren i zatekla mrtve štence, ali da će tačan uzork njihove smrti biti utvrđen naknadno.

(M. S. / Izvor: Večernje novosti / Foto: Tomislav Krantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duka

    23. novembar 2012 | 09:40

    Pa kakvi ste to ljudi.Pa da sam ga video ili da vidim takvog monstruma ubio bih ga....Ja stvarno ne znam niti razumem sta je sa nama ljudima.Jer se toliko bojite za sebe ili ste toliko slepi i bezosecajni postali. Sram vas bilo stoko.Kad osetite neku lopatu na svojoj kozi ili na nekom bliznjem shvaticete ali tad ce bii kasno....

  • natasa

    23. novembar 2012 | 10:33

    Psihopata. Ko tako nesto uradi malim nezasticenim zivotinjama sta tek moze da uradi coveku!! Sta je tim ljudima sto su bili prisutni pa nisu reagovali!?!

  • dijana

    23. novembar 2012 | 11:48

    Ništa od Zemunaca????? Strašno je da nam se i ne dešavaju gore stvari!Sutrašnji naslovi će biti "Silovanje u podne,gradjani mirno gledali" a i dalje ćemo okretati glavu.Pa nas treba sastaviti sa zemljom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA