NOVOGODIŠNJA AKCIJA: Usvajanje pasa u "Delta sitiju"!

Akcija usvajanja pasa u okviru kampanje odgovornog vlasništva i usvajanja pasa "Najbolji prijatelj" nastavlja se u "Delta sitiju", a na štandovima moći će da se završi sva neophodna procedura i potpisivanje ugovora

  • 1

Organizovana akcija usvajanja pasa, u okviru kampanje odgovornog vlasništva i usvajanja pasa "Najbolji prijatelj", biće održana u nedelju 23. decembra, od 12 do 14 časova, u šoping-molu "Delta siti" kod "Komtrejd šopa".

Na štandovima za usvajanje moći će da se završi sva neophodna procedura i potpisivanje ugovora o usvajanju. Veterinari i tehničari VU "Veterina Beograd" biće na raspolaganju posetiocima šoping-mola za sve savete koji se tiču odgovornog vlasništva i nege pasa.

Interesantno je to što će "Veterina Beograd" prvi put na usvajanje ponuditi i štence. Oni odnedavno imaju poseban smeštaj u beogradskim prihvatilištima, svi su prošli neophodni tretman, čipovanje i prve vakcinacije.

Kampanja "Najbolji prijatelj" ima za cilj podsticanje građana da iskažu odgovoran odnos prema psima.

Kao rezultat toga, uvećava se broj čipovanja, vakcinacije i sterilizacije pasa. Pri šetnjama po javnim površinama koristi se povodac, a vlasnici pasa sve više čiste za svojim ljubimcima i tako vode računa o parkovima i ulicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA