FEŠTA NA TRGU: Počeo novogodišnji doček uz kuvano vino, rakiju i petarde!

U centru grada zabavlja se uz muziku, a zagreva se uz kuvano vino, rakiju, brojne slatke i slane specijalitete. Novogodišnju atmosferu i buku upotpunjuju brojne petarde

  • 0

Na Trgu Republike u Beogradu počeo je novogodišnji doček, a Beograđane i njihove brojne goste iz inostranstva zabavljaće hiphop izvođač Marčelo, rok sastav Električni orgazam, Masterblastersi, Rok hor, Iskaz, kao i pevačica Jelena Mihajlović.

Na trgu se okuplja sve veći broj ljudi koji pristižu iz okolnih ulica. Tačno u ponoć trebalo bi da nastupi Električni orgazam, a proslava će se nastaviti etno zvucima Dejana Pejovića i njegove pratnje "Blek end vajt vorld" (Black and White World).

Na Trgu Republike se zabavlja uz muziku, a zagreva se uz kuvano vino, rakiju, brojne slatke i slane specijalitete. Novogodišnju atmosferu i buku upotpunjuju brojne petarde.

Na brojnim štandovima u blizini Trga Republike na tezgama se prodaju novogodišnji suveniri. Na centralnim beogradskim ulicama mogu se čuti brojni strani jezici, a najčešće engleski i slovenački.

Prema podacima Turističke organizacije Beograda u glavni grad Srbije na proslavu novogodišnjih praznika došlo je oko 15.000 gostiju iz inostranstva, a tradicionalno najviše iz bivših jugoslovenskih republika, pre svega Slovenije.

(I. M. / Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA