BG KAO AMSTERDAM: Predlog za novu vrstu parkinga za bicikle

Uz predstavljanje liste prioritetnih mesta za postavljanje novih parkinga za bicikle, u tom udruženju navode da će zatražiti postavljanje parkinga ispred osnovnih, srednjih i visokih škola, fakulteta Univerziteta u Beogradu, studentskih domova i restorana, pošta, pijaca, stadiona, domova zdravlja...

  • 2

Udruženje "Ulice za bicikliste" saopštilo je danas da su do sada označena 82 mesta na kojima su potrebni parkinzi za bicikle i da se još razmatraju precizna mesta za još 15 lokacija.

Kako je navedeno, udruženje "Ulice za bicikliste" je pre mesec dana pokrenulo akciju prikupljanja predloga za mesta za postavljanje nove, bolje vrste parkinga za bicikle najavljene od Sekretarijata za saobraćaj Beograda.

Uz predstavljanje liste prioritetnih mesta za postavljanje novih parkinga za bicikle, u tom udruženju navode da će zatražiti postavljanje parkinga ispred osnovnih, srednjih i visokih škola, fakulteta Univerziteta u Beogradu, studentskih domova i restorana, pošti, pijaca, stadiona, domova zdravlja...

U tom udruženju ističu i da će tražiti i obezbeđivanje čuvanih parkinga za bicikle u okviru javnih garaža i parkirališta, Beogradske autobuske stanice i većih železničkih stanica.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    10. januar 2013 | 21:40

    Obradovao me naslov, a ono...

  • Deki

    11. januar 2013 | 00:44

    Pa pokrasce vam posteni sns glasaci nacionalisti,cuvari Srpstva i Srbobriznici bajsove!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA