MORTUS PIJAN: Taksista vozio sa 4,4 promila alkohola

Na taksi stanici u Deligradskoj ulici uhapšen je taksista M. P. zbog vožnje u pijanom stanju. Posle merenja alkometrom utvrđeno je da je taksista vozio sa 4,4 promila alkohola u krvi

  • 3

Taksista M. P. (55) uhapšen je juče na taksi-stanici u Deligradskoj ulici zbog vožnje u pijanom stanju. Nakon što ga je patrola policije zaustavila, on je morao da duva u alkometar, a test je pokazao da M.P. u krvi ima neverovatnih 4,4 promila alkohola.

- Primetili smo da se kolega, koji vozi "opel korsu karavan", čudno ponaša. Teturao se, jedva je govorio i to nepovezano, a bazdio je na alkohol. Obavestili smo centralu udruženja, čiji je član, da sumnjamo da je mortus pijan - ispričao je jedan taksista sa taksi-stanice u Deligradskoj ulici.

Ubrzo nakon prijave, policija je došla u Deligradsku i presrela M.P., koji je u tom trenutku preuzeo vožnju i krenuo niz ulicu.

- Taksista se odvezao svega desetak metara kada ga je zaustavilo policijsko vozilo. M. P. je jedva izašao iz kola, ma jedva je uspeo da potrefio alko-test. Nakon što je testiranje završeno, policajac mi je zgranuto rekao da je kolega naduvao 4,4 promila - kaže kolega M. P.

Policija je odmah odvezla pijanog taksistu u stanicu na trežnjenje.

Miodrag Vračević, šef radio-veze " Žutog taksija", čiji je član bio M. P. rekao je da je nesavesni taksista odmah izbačen iz udruženja.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA