Guraju decu pod auto, pa od vozača traže pare!

Beogradska policija dobila je nekoliko prijava građana da jedna romska porodica namerno gura decu na automobil, a onda traži pare. Zaseda je organizovana na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice Koste Trifkovića

  • 13

Beogradska policija dobila je nekoliko prijava građana da jedna romska porodica namerno gura decu na automobil, a onda od preplašenih vozača uzimaju novac kako ne bi pozvali policiju!

Zaseda je organizovana na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice Koste Trifkovića, kod stare okretnice tramvaja.

Kako je ispričao izvor policije "Informera", majka sačeka da neki auto dovoljno uspori na pešačkom prelazu, na skretanju iz Bulevara u Koste Trifkovića, a onda gurne dete tako da ga vozilo samo "okrzne".

- Skretanje u tu ulicu jako je nepregledno, pa je vozačima još teže da izbegnu dete koje im naglo "istrči" na crveno za pešake. Automobil zakači dete na pešačkom prelazu, a mališan završi na betonu previjajući se od bolova - kaže izvor.

Koliko je ova ekipa uigrana, govori i podatak da dete za sada nije doživelo nijednu ozbiljnu povredu, a najčešće se u pitanju manje ogrebotine ili masnice.

- U trenutku "nesreće" majka istrčava i počinje da kuka i proklinje vozača. Njega hvata panika i na sve moguće načine pokušava da pomogne. Tada mu majka traži novac da ne zove policiju - kaže sagovornik ovog lista.

Siniša M. (39) jedan je od onih koji je prevejanoj ženi u panici dao 6.000 dinara.

- Skretao sam u tu ulicu i sačekao da pešaci pređu. Majka i dete su još stajali s desne strane, na trotoaru. Kada sam krenuo, zakačio sam dečaka kada sam krenuo i izleteo iz automobila. Dečak star osam godina ležao je na pešačkom prelazu dok je njegova majka klečala pored njega i zapomagala. Bio sam van sebe, prišao sam da vidim kako je dete, a ona mi je rekla: "Daj pare ili zovem policiju" - priča Siniša.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer / Foto: Panoramio)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivana

    8. februar 2013 | 10:05

    smrtna kazna je malo za "majku"! Fuj!

  • elim

    8. februar 2013 | 11:41

    A ja bi od nje trazio da mi p....I da ne bi zvao policiju!!!

  • DakisonG

    8. februar 2013 | 10:29

    Ja u ovo ne verujem, ovo nikako ne moze biti romska porodica! Naravno ovo je ironicno receno! Ocigledno je da su ljudi u teskoj finansijskoj krizi i zahtevam da Telegraf napravi clanak o njima i da nam daju svoje adrese i ziro racune kako se ne bi vise bacali pod automobile!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA