Prosuo na profesora kantu punu fekalija

Napadač star oko 30 godina prišao je profesoru srednje politehničke škole dok je ovaj sedeo u kolima, pokucao mu na prozor i zasuo ga svinjskim izmetom iz pune kofe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika русија
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • jovanca

    19. februar 2013 | 22:03

    gospodjo natalija sto vaseg muza hoce da izbodu dileri droge? duguje im neke pare ?

  • Natalija

    18. februar 2013 | 22:46

    Novinarima Srbije: Ko vas toliko plaća da iznošenjem neistine doprinosite još veću štetu celom društvu? Tendenciozno se išlo da se okalja sama profiesija profesora (nastavnika) i samih učenika škole. Kod imena ubice, narkomana i dilera droge se navode samo inicijali imena. U ovom slučaju punim imenom i prezimenom navodite ime profesora Božidra Vidaković koji dobro obavlja svoju posao nastavnika i zamenika direktora u Politehničkoj školi za nove tehnologije na N.Beogradu. Pomenuti SKANDAL se nije dogodio ispred srednje škole, Politehnike za nove tehnologije kako navodi Kurir (a i drugi časopisi), već ispred osnovne škole Đuro Strugar. Profesor B.Vidaković je u izjavi policiji naveo da mu je miladić od oko 30 godina, koji nosi bradicu, izručio prljavštinu, uveče oko 20 časova kad je seo u auto. Znači nije rekao da je učenik to uradio. Profesor Božidar Vidaković ne sumnja na učenike, jer učenici se sete svojih ocena tek krajem skolske godine, a ne u februaru. Njegovo mišljenje je da su u pitanju bili narkomani i dileri droge. B.V. je zbog svog shvatanja odgovornosti kao zamneik direktora pojačao nadzor u samoj školi i u školskom dvorištu u O.Š.Đuro Strugar, gde idu i učenici srednje Politehničke škole i sa kojom Politehnika za nove tehnologije deli prostor. B.V je uveo sam sebi u obavezu da nekoliko puta u toku smene obidje sve učionice, hodnike, dvorište, kako bi se uverio da se djaci srednje škole ponašaju kako i dolikuje. U svom redovnom obilasku je u školskom dvorištu više puta je vidjao narkomane i uz pomoć školskog policajca pokušavao je da ih otera. A „obavešteni“ novinari su tendenciozno izneli da su to učenici uradili nezadovoljni ocenama. ZAŠTO ? Koga štite novinari? Narkomane? Kome novinari pomažu? Dilere? Novinari se nisu zadovoljili jednom neistinom, već su posle ovoga „piršili“ B.V. i raspravu nekog drugog profesora sa učenicom osnovne škole! ZAŠTO? Kada je moj muž to veče došao kući onako prljav, a mi zgranuti, on je rekao: „Ma šta plačete, pa dobro sam prošao , mogao je da me izbode nožem, a ovo blato se opere!“ Ali izgleda nije tako ! Blato kojim su ga novinari zalepili teško se spira i moj muž ne želi da daje izjave. Smatra da svoj posao radi pošteno i da nema šta kome da se pravda. Kaže ’Meni je dovoljno što su svi moji prijatelji stali uz mene, što me moj kolektiv podržava, i zašto bih bilo kome objašnjavao.’ Ali naša deca su ogorčena zbog neistina i plaše se za svog oca. I pitaju se da li će ga neki narkoman zaskočiti sa nožem ili nekom kiselinom, kada se opet pojavi u školskom dvorištu. Da li je rešenje odustati od svega i pustiti da dileri droge i narkomani slobodno šetaju po dvorištu škole, da novine iznose laži, a da država nema načina da se bori protiv toga? Ovo sam iznela u javnost u nadi da će neko objaviti ovo od reči do reči, a ne saseći (mozda izvrtati) kao što su sasekli izjavu direktora škole D.Milovanović. Natalija Vidaković

  • brza strela

    13. februar 2013 | 15:49

    Kako se sad zove profesor jer Fekalko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA