Podržite decu obolelu od raka 15. februara u Beogradu

Mladi koji su se izborili sa ovom teškom bolešću šišaće prolaznike i prisutne koji žele da podrže akciju u improvizovanom salonu, na platou ispred Filozofskog fakulteta, 15. februara od 11 do 15 sati

  • 3

PODRŽITE MALE JUNAKE! Udruženje roditelja dece obolele od malignih bolesti "Čika Boca" poziva sve zainteresovane da 15. februara 2013, od 11 do 15 sati, učestvuju u manifestaciji "Ćelav sam, pa šta", na platou ispred Filozofskog fakulteta, povodom obeležavanja Međunarodnog dana dece obolele od raka.

Mladi koji su se izborili sa ovom teškom bolešću šišaće prolaznike i prisutne koji žele da podrže akciju u improvizovanom salonu na platou ispred Filozofskog fakulteta. Na ovaj način možete dati svoj doprinos i podršku svoj deci u čijim kartonima stoji ili je stajalo slovo C (kancer).

Redakcija Telegrafa pridružuje se ovoj akciji i poziva vas da dođete i pokažete da biti ćelav nije strašna stvar.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caca

    13. februar 2013 | 16:49

    Podrzite decu obolelu od raka molim vas jer je zdravlje decije najvece bogatstvo .

  • vozd

    13. februar 2013 | 10:49

    Ja sam svoje prve godine zivota proveo u decijoj klinici u tirsovoj.Znam kako je biti bez kose od zracenja rendgenom i primanja citostatika.Zelim ovom prilikom da kazem roditeljima da cuvaju svoju decu jer sam ja jedva zivu glavu izvukao zbog doktora koji su mi vadili kicmenu mozdinu nesto za analizu a nesto za podmlađivanje tadasnje titove vlasti.Molim i decu da vole i razumeju roditelje jer je to nesto najgore u zivotu sto moze da im se desi.Inace sam srecan otac dvoje dece.Rado cu doci u petak. Nek nam BOG cuva decu.

  • boban

    13. februar 2013 | 10:17

    Da budu živi i zdravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA