OPET NAPAD: Pretučena kontrolorka Bus Plusa!

Incident se dogodio oko 12 sati, u blizini mesta na kom je, dan ranije, još jedna kontrolorka Bus Plusa napadnuta

  • 10

Nepoznati muškarac fizički je napao kontrolorku Bus Plusa V. Ž. u tramvaju na liniji 7 u blizini stajališta kod "Studentskog kulturnog centra". Kontrolorka je prevezena u Urgentni centar na pregled, a na mesto događaja je izašla i policija.

Incident se dogodio oko 12 sati u blizini stajališta u Resavskoj ulici. Kako je saopštio Bus Plus, nakon što je kontrolorka zamolila putnika da joj pokaže kartu, muškarac ju je udario, a zatim nogom izvalio vrata tramvaja i izašao. Kontrolorka je sa koleginicom napustila tramvaj na stajalištu kod "SKC-a", gde ju je napadač ponovo presreo, šutirao i zatim pobegao.

Zbog napada na kontrolorku, biće podneta krivična prijava protiv NN lica.

U ovom preduzeću navode da su napadi na kontrolore Bus Plusa postali sve učestaliji i da su oni "bez ikakvog povoda postali meta nezadovoljnih građana".

- Apelujemo na sve putnike da javni gradski prevoz koriste uz važeću voznu kartu i time omoguće kontrolorima da nesmetano rade svoj posao. Najoštrije osuđujemo napade na kontrolore i još jednom se zahvaljujemo svim putnicima koji poštuju njihov rad, kao i pravila koja važe u javnom gradskom prevozu - navodi se u saopštenju Bus Plusa.

Podsetimo, nepoznati napadač udario je nekoliko šamara kontrolorki Bus Plusa, 13.februara, u blizini mesta gde se dogodio ovaj incident.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    14. februar 2013 | 17:16

    Molim vas izbacite autobuse i stavite kamijone za prevoz stoke na linije.jer stoka se ne prevozi autobusom.!!!

  • Svetac

    14. februar 2013 | 22:00

    Kakav krs od vozila i sramota je traziti kartu

  • Vlada

    14. februar 2013 | 18:42

    Stoka ne sme da se vozi ni u kamionu ako nije vezana ili u kavezu. Najbolje je da ide pesice pa neka se istresa na .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA