• 0

SOCIJALNI STANOVI: Objavljena konačna rang-lista za davanje na korišćenje

- Kriterijumi su bili, na prvom mestu, socijalna i stambena ugroženost, a bodovani su i invalidnost, telesno oštećenje, zdravstveno stanje, te broj članova domaćinstva i radni staž - kaže predsednik Komisije za stambena pitanja gradonačelnika grada Beograda i član Gradskog veća Zoran Kostić

  • 0

Konačna rang-lista za davanje na korišćenje 176 stanova socijalno ugroženim licima objavljena je na sajtu grada Beograda, na oglasnoj tabli Gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45 i na oglasnim tablama opštinskih odeljenja Gradskog centra za socijalni rad.

Stanovi se daju u zakup na određeno vreme na pet godina, a budući da je šest stambenih jedinica u međuvremenu oslobođeno od korisnika, i ti stanovi će biti dati na korišćenje, pa će ove godine u Kamendinu biti useljene 182 porodice.

- Kriterijumi su bili, na prvom mestu, socijalna i stambena ugroženost, a bodovani su i invalidnost, telesno oštećenje, zdravstveno stanje, te broj članova domaćinstva i radni staž. Na konkurs, koji je objavljen sredinom novembra prošle godine, prijavilo se 1.165 građana, rangirano je njih 770, dok ostali nisu ispunili uslove konkursa. Imali smo 285 prigovora na predlog rang-liste, od kojih je 12 usvojeno - rekao je predsednik Komisije za stambena pitanja gradonačelnika grada Beograda i član Gradskog veća Zoran Kostić.

Konačnu rang-listu možete pogledati OVDE.

(M. S. / Beoinfo)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima