INICIJATIVA: Zoran Đinđić dobija spomenik u Beogradu?

Odbornička grupa Demokratske stranke u Skupštini grada Beograda predaće sutra potpise i predlog Komisiji za spomenike i nazive ulica i trgova

  • 14

Odbornička grupa Demokratske stranke u Skupštini grada Beograda podneće sutra predlog za podizanje spomenika dr Zoranu Ðinđiću.

Odbornici DS će u Skupštini grada Beograda predati potpise i predlog Komisiji za spomenike i nazive ulica i trgova, najavila je danas DS, čiji je Ðinđić bio predsednik.

"Ðinđić, gradonačelnik Beograda i premijer Srbije, ceo svoj život posvetio je reformisanju i modernizaciji našeg društva i ostavio nam obavezu da njegovu viziju moderne i evropske Srbije ostvarimo", navodi se u saopštenju.

Ove godine, 12. marta, navršava se deset godina od ubistva Ðinđića u atentatu u dvorištu zgrade Vlade Srbije.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    26. februar 2013 | 15:31

    Bruka

  • Bojan

    26. februar 2013 | 16:45

    Kakav Djindjic kakvi bakraci? Napraviti spomenici istinskim herojima Beograda a ne nekom politikantu koji noje nista uradio za Srbiju i Beograd. Koji je to njegovo delo zasluzilo neki spomenik? Dajte bre zuta horda, olafite malo. Nece vam pomoci vise pominjanje njegovo ime u izborima vise. Nemate vise taj moc da progurate pricu o Djindjicu kao nekog spasioca. Da ispirate mozak narodu Srbije. Ne talasajte i ne stvarajte tenzije, nego se okrenite sebi, nadjite svoj smer, sacinite plan i program stranke i krenite da gradite stranku iz nova. Svi imaju pravo na drugu sansu, kao syo ga je SPS dobio, ali kada budete dobili iskoristite ga. Kao SNS sada, za dobrobit drzave a samim time i vama.

  • Duka

    26. februar 2013 | 16:36

    Kriminalcu i prodanoj dusi ...E Srbi....Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA