Grejanje u Beogradu prekidaće se kada su visoke temperature

- Ovakav režim rada toplotnih izvora važiće i u narednom periodu, što znači da će isporuka toplotne energije biti prekidana u danima ili delovima dana sa visokom spoljašnjom temperaturom vazduha - saopštili su iz "Beogradskih elektrana"

  • 5

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane" prekidaće grejanje preko dana kada su temperature vazduha "visoke za ovo doba godine".

U saopštenju se navodi da je 6. marta u 11 sati u Beogradu, zbog visoke spoljašnje temperature vazduha, prekinuta isporuka toplotne energije i da će ona biti nastavljena u popodnevnim satima, a da će trajati do 22 sata, do kada inače traje grejni dan.

- Ovakav režim rada toplotnih izvora važiće i u narednom periodu, što znači da će isporuka toplotne energije biti prekidana u danima ili delovima dana sa visokom spoljašnjom temperaturom vazduha. Takav način proizvodnje i isporuke toplotne energije je uobičajen i njime
se ne ugrožavaju odlukom propisane temperature vazduha u zagrevanim prostorijama - saopšteno je iz tog preduzeća.

(M. S. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jok

    6. mart 2013 | 18:52

    sram vas bilo. jel to znaci da i mi mozemo da placamo kako vi 'grejete'? ovo je zaista vise neverovatno. a da li vi znate koja je razlika kada je 16 letnjih/zimskih stepeni. ocigledno ne. sramota

  • filipj

    6. mart 2013 | 18:31

    Hoce li srazmerno iskljucenjima smanjiti racune za grejanje?

  • komsija

    6. mart 2013 | 19:21

    A da prekinemo placanje kada skoci temperatura?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA